Καλογρέζα: Τρεις συλλήψεις για το άγριο επεισόδιο με εξωσχολικούς – BINTEO από ρεπορτάζ

Πηγή: www.ieidiseis.gr – Τρεις από τους νεαρούς πρωταγωνιστές του άγριου επεισοδίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής οι αρχές.

Πρόκειται για έναν 18χρονο που εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς και δύο ακόμα νεαρούς που συνελήφθησαν σήμερα καθώς ήταν ανάμεσα στην παρέα εξωσχολικών που επιτέθηκαν σε μαθητή γυμνασίου. Παράλληλα οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει έναν ακόμα δράστη τον οποίον αναζητούν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας την ώρα που οι μαθητές αποχωρούσαν από το σχολείο. Η παρέα των περίπου 20 εξωσχολικών σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε στήσει καρτέρι σε μαθητή της Γ’ Γυμνασίου και όταν εκείνος βγήκε από το σχολείο του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν.

Ένας δεύτερος μαθητής από Λύκειο που στεγάζεται στο ίδιο συγκρότημα, προσπάθησε να απομακρυνθεί βλέποντας την άγρια επίθεση και λίγο έλειψε να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα. Από τύχη το αυτοκίνητο κινούταν με μικρή ταχύτητα και δεν τραυμάτισε τον μαθητή.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 14χρονο, που ξυλοκοπήθηκε από τους εξωσχολικούς.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους, με βάση τις περιγραφές που έχει δώσει το θύμα της επίθεσης.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Open

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU