Γιώργος Ντούρος – Γέμισε ασφυκτικά το Πολύκεντρο στο Ηράκλειο Αττικής.

Πάνω από 600 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» στο Ηράκλειο Αττικής για να ακούσουν την ομιλία του οικονομολόγου και διεθνολόγου και υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στον Βόρειο Τομέα, με την παράταξη Σγουρού, Γιώργου Ντούρου.

Ο, Ηρακλειώτης, Γιώργος Ντούρος, αφού ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού και τη σημασία στήριξης του Γιάννη Σγουρού, εστίασε στους άξονες της δικής του υποψηφιότητας υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας, των πράσινων υποδομών και της ανοιχτής διακυβέρνησης της Περιφέρειας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα ζητήματα προσβασιμότητας των ΑμεΑ, μια θεματική για την οποία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε ολόκληρη τη προεκλογική του εκστρατεία.

Στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε: «Θα σας ζητήσω σε αυτή την τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών να συμβάλει η κάθε μια και ο κάθε ένας από εσάς για να φέρουμε την αλλαγή στην Περιφέρεια. Σας βλέπω σαν συμμάχους σε μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Αν όλοι εδώ σήμερα καταφέρουμε να πείσουμε έστω και έναν παραπάνω συμπολίτη μας να ψηφίσει προοδευτικά, να ψηφίσει για την «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση», θα προκαλέσουμε μια πραγματική ανατροπή».

Την ομιλία του χαιρέτησε και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» Γιάννης Σγουρός, ο οποίος έθεσε ξανά το πολιτικό πλαίσιο, τις προτάσεις και τις προτεραιότητες για την Περιφέρεια.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κομμάτι της ζωής μας. Και για αυτό προσπαθήσαμε και αφήσαμε ισχυρή παρακαταθήκη ως διοίκηση στην Περιφέρεια. Με 400 εκατομμύρια αποθεματικό, αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης, νέες θέσεις εργασίας, πλήθος έργων υποδομής και ανάπλασης.

Και τώρα θέλουμε τη δική σας συμπαράσταση. Να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τις ιδέες και τις προτάσεις μας, αλλά και τον αγώνα της συμμετοχής.

Με σύνθημα “ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου”, με το έργο που κάναμε, και με προτάγματα μας τη διαφάνεια, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα, στις 8 Οκτώβρη, πάμε για μία περήφανη νίκη! Καλή επιτυχία στον Γιώργο Ντούρο!».



Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU