Το παράρτημα Νέας Ιωνίας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας για τη συγκέντρωση στις 2 Νοεμβρίου στη Νέα Ιωνία

Το παράρτημα Ν. Ιωνίας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους οικοδόμους και όλους τους εργαζόμενους της Ν. Ιωνίας να πάρουν μέρος στο μεγάλο Συλλαλητήριο το Σάββατο 2 Νοέμβρη στις 12 μ. στην πλατεία Σημηριώτη που διοργανώνουν τα σωματεία, οι φορείς, ο λαός της πόλης.
Τώρα είναι η ώρα να βγούμε όλοι μπροστά, να διεκδικήσουμε με τον αγώνα και την πάλη μας λύση στα προβλήματά μας.
Το σύνθημα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» είναι πιο επίκαιρο παρά ποτέ. Όλοι έχουμε ανάγκη τον αγώνα και ο αγώνας μας έχει όλους ανάγκη!
Δεν συμβιβαζόμαστε με την μισοζωή, τα χαμηλά μεροκάματα, τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε συγχωνευμένα τμήματα. Η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ να μας φέρνουν μπροστά σε αδιέξοδο.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά η απόφασή μας είναι να αγωνιστούμε για τη ζωή μας. Δίνουμε αυτή τη μεγάλη μάχη μέσα σε δύσκολες συνθήκες και γεγονότα, που δημιουργούν μεγαλύτερες απαιτήσεις για τον αγώνα μας. Οι μεγάλοι κίνδυνοι που απορρέουν από την ενεργή συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας και στη στήριξη του Ισραήλ για να συνεχίσει το δολοφονικό του έργο απέναντι στο λαό της Παλαιστίνης, του Λιβάνου μας βάζουν μπροστά σε διπλό καθήκον στον αγώνα μας και για το μεροκάματο και για να δυναμώσει η αλληλεγγύη στους λαούς που δολοφονούνται.
Εμπρός όλοι στη μάχη, όλοι στον αγώνα.
Με το συλλαλητήριό μας στις 2 Νοέμβρη απαιτούμε:
• Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να επιστρέψει η φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα. Δεν έχουν καμιά δουλειά οι Έλληνες στρατιώτες έξω από τα σύνορα.
• Αυξήσεις στους μισθούς, στα μεροκάματα, στις συντάξεις.
• Κατάργηση ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης.
• Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.
• Να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις τμημάτων στα σχολεία. Να παρθούν πίσω όσες έγιναν.
• Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών. Ανέγερση νέου παιδικού σταθμού στην Καλογρέζα και στην Αλσούπολη ή σε πρώτη φάση ενοικίαση κατάλληλου κτιρίου.
• Να απαλλοτριωθεί η ΕΡΙΟΤΕΚ και να ξεκινήσει η κατασκευή σχολικών κτιρίων.
• Να εξασφαλιστεί ο χώρος της πρώην ALTEC από τον δήμο για δημιουργία αθλητικού κέντρου αλλά και ανάδειξη της ιστορικής σημασίας τους χώρου.
• Να καλυφθούν οι 200 κενές θέσεις προσωπικού στο νοσοκομείου Αγ. Όλγα. Να στελεχωθεί με όλο το απαιτούμενο προσωπικό το κέντρο Υγείας.
• Να μειωθούν δραστικά τα δημοτικά τέλη για όλους κα να μην πληρώνουν καθόλου άνεργοι, ΑΜΕΑ και άλλες ευπαθείς ομάδες.
Προετοιμαζόμαστε με την καθημερινή μας πάλη για την επιτυχία της απεργίας των οικοδόμων στις 6 Νοέμβρη και της πανεργατικής απεργίας στις 20 Νοέμβρη.
Όλοι στον αγώνα για να κερδίσει η ζωή μας !!!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU