Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής: Που ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για εκλογή προέδρου

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα εκλογικά τμήματα όπου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα μπορούν αυτήν την Κυριακή να ψηφίσουν για πρόεδρο του κόμματος.

Στη Νέα Ιωνία το εκλογικό κέντρο θα είναι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Κρήτης 77).

Στο Ηράκλειο Αττικής το εκλογικό κέντρο θα είναι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κουντουριώτου και Νεότητος)

Στα εκλογικά τμήματα της Ελλάδας οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι είναι 6: Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Ανδρουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας , Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης

Στον δεύτερο γύρο 13 Οκτωβρίου θα αναμετρηθούν οι δύο πρώτοι του α’ γύρου, στην περίπτωση φυσικά που δεν πάρει κάποιος υποψήφιος 50% και άνω στον 1ο γύρο.

Σε αντίθεση με τις εθνικές εκλογές, οι εκλογείς του ΠΑΣΟΚ μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Οπότε δείτε ΕΔΩ όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας:

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU