Ηράκλειο Αττικής – «Ηράκλεια»: Κατέκλυσαν το Κτήμα Φιξ για Πέγκυ Ζήνα και Παντελή Θαλασσινό – ΒΙΝΤΕΟ

Το Κτήμα Φιξ γέμισε από χιλιάδες κόσμου στο πρώτο διήμερο των Ηρακλείων, το κεντρικό πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, απολαμβάνοντας την 1η μέρα την Πέγκυ Ζήνα και την 2η μέρα τον Παντελή Θαλασσινό.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αυτό γίνεται «πρώτη φορά μέσα στο Κτήμα Φιξ ως δημοτικό πάρκο μετά και την επιτυχία της προσπάθειας που κατέβαλε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου για να το αποκτήσει ο Δήμος».

Την συναυλία του Παντελή Θαλασσινού άνοιξαν οι Pedestrians, συγκρότημα από μαθητές του 1ου και του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής. Για τους μικρούς επισκέπτες υπήρχαν παιχνίδια και λοιπές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα των φετινών Ηρακλείων συνεχίζεται από την επόμενη Παρασκευή 8/9 με την συναυλία των Θανάση Πολυκανδριώτη και Πίτσας Παπαδοπούλου.

Το Σάββατο 10/9 λαϊκή βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο.

Την Κυριακή 11/9 η εξαιρετική Ζωή Τηγανούρια και η νοσταλγική Μπέσσυ Αργυράκη.

Ώρα έναρξης για όλες τις συναυλίες 8 το βράδυ με δωρεάν είσοδο για όλους.

Για τη μεταφορά των κατοίκων της πόλης προς και από το Κτήμα Φιξ θα λειτουργήσει και το προσεχές τριήμερο το έκτακτο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας κατά τις ώρες των συναυλιών. Έτσι, Παρασκευή έως Κυριακή θα εκτελεστούν οι εξής διαδρομές: 19.30 και 20.00 αναχώρηση από την κεντρική πλατεία του Δήμου (σταθμός ΗΣΑΠ) προς το Κτήμα Φιξ με ενδιάμεσες στάσεις στο ΚΑΠΗ Αυγής (Αυγής 49) και στη διασταύρωση των οδών Ζεφύρου και Αττικής. Αντίστροφα, 22.30 και 23.00 αναχώρηση από το Κτήμα Φιξ και πάλι με στάση στα παραπάνω σημεία.

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ηράκλεια μέσα στο Κτήμα Φιξ. Χιλιάδες κόσμου τραγουδάει και διασκεδάζει μέσα στο δικό του πάρκο. Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που οι Ηρακλειώτες το ονειρεύτηκαν για πρώτη φορά. Καταφέραμε και το κάναμε πράξη! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Όταν πήραμε το Φιξ είχα πει ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Βραδιές σαν και αυτές θα μας ταξιδεύουν από εδώ και πέρα. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο από τον Στάθη Ντόκο

Η Πέγκυ Ζήνα στο Κτήμα Φιξ (πηγή Στάθης Ντόκος)

 

Δείτε και τα σχετικά βίντεο από τον «Επικοινωνία 94»:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU