Γιώργος Ιωακειμίδης: Σε Ηράκλειο Αττικής και Νέα Ιωνία – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το Ηράκλειο Αττικής και τη Νέα Ιωνία επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης του.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης περπάτησε στο κέντρο του Ηρακλείου και μίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. Μάλιστα η… μετάβαση από το Ηράκλειο στην Ιωνία, έγινε με τον αγαπημένο τρόπο πολλών κατοίκων των δύο πόλεων, δηλαδή με τον ηλεκτρικό:

Στη Νέα Ιωνία, επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης και την λαϊκή αγορά της Βάρναλη, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Χρήστος Κανλή και τον πρώην Δήμαρχο Ηρακλή Γκότση.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε και τα γραφεία της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία», επικεφαλής της οποίας είναι ο Χρήστος Κανλής, ενώ, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης «στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ο.Τ. 150 όπου τα έργα για το υπόγειο χώρο στάθμευσης και υπέργεια πλατεία διαλύθηκαν από πολιτικές επιλογές του απερχόμενου περιφερειάρχη κ. Πατούλη και της απερχόμενης δημάρχου κ. Θωμαίδου.

Η συνέχιση των μεγάλων έργων υποδομής της Νέας Ιωνίας αποτελεί προτεραιότητα για τους κ. Ιωακιμείδη και Κανλή στις νέες διοικήσεις της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Για μια Νέα Ιωνία με ανθρώπινο πρόσωπο φιλικό προς τους κατοίκους».

Η ανάρτηση Ιωακειμίδη

Σε ανάρτηση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρει: «Επίσκεψη στη Νέα Ιωνία, δίπλα στους πολίτες, ενημερώνουμε για το πρόγραμμά μας, συζητάμε για την Αττική, τα χρόνια προβλήματα και τις λύσεις που ξέρουμε και θέλουμε να δώσουμε.

Θέλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη γιατί γνωρίζουμε σε βάθος την Αυτοδιοίκηση και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε τη φροντίδα και την προσοχή που δείχνουμε για το σπίτι μας. Για εμάς η Αττική είναι το Σπίτι μας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU