ΚΚΕ: «Με περιοδείες και συγκεντρώσεις συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα στη Ν. Ιωνία»

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ συνεχίζουν την έντονη προεκλογική δραστηριότητα με περιοδείες σε ΚΑΠΗ και εμπορικούς δρόμους καθώς και με συγκεντρώσεις-συζητήσεις. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 21/4:

  • 30 π.μ., Α’ ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 30 π.μ., Γ’ ΚΑΠΗ Καλογρέζας με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σάββατο 22/4:

  • 30 π.μ., Εμπορομάγαζα Καλογρέζας με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δευτέρα 24/4:

  • 15 π.μ., Β’ ΚΑΠΗ Περισσού με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 30 π.μ., Δ’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

Συγκέντρωση – Συζήτηση

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας και Ν. Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση – συζήτηση με τίτλο «Οι συνταξιούχοι με το ΚΚΕ για τις ανάγκες και το δίκιο τους» την Τετάρτη 26 Απρίλη στις 6.00 μ.μ. στον δημοτικό κινηματογράφο Ν. Ιωνίας «ΑΣΤΕΡΑΣ» (Ασκληπιού 4, όπισθεν ΟΤΕ).  Ομιλητής θα είναι ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU