H must κοπή πίτας του Ανέστη Πρωταίου – Φωτορεπορτάζ

Η κοπή της πίτας στον καλλιτεχνικό χώρο του εικαστικού και ζωγράφου Ανέστη Πρωταίου στο Ηράκλειο Αττικής είναι κάθε χρόνο στα… must.

Μια πολύ κατατοπιστική εικόνα για το τι έγινε στον χώρο του Ανέστη, διάβασα στο site www.aylogyrosnews.gr από τον Παύλο Ανδριά. Διαβάζω λοιπόν ότι «στο «Καλλιτεχνικό εργαστήρι Ανέστης Πρωταίος», στο δικό του φιλόξενο και φιλότεχνο χώρο στην οδό Φιλλύρων, εκεί που ο εικαστικός και ζωγράφος Ανέστης Πρωταίος δραστηριοποιείται, διδάσκει και εκθέτει τις δημιουργίες του, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου μεταξύ φίλων, γνωστών και πολιτικών προσώπων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικης πίτα… κάτι που πλέον έχει γίνει θεσμός και αποτελεί «πόλο έλξης» για όσους αγαπούν τον δημιουργό και του το εκδηλώνουν με την αγάπη τους.

 

Έτσι και φέτος, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πέρασαν από το «εργαστήρι» για να του ευχηθούν καλή χρονιά, με πρώτη… καθώς ήταν και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, την υφυπουργός υγείας Ζωή Ράπτη, για να ακολουθήσει ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος, ο γ.γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, εκπρόσωποι της πολιτικής «σκηνής», εκπρόσωποι του υγειονομικού κλάδου, άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων και πλήθος «φίλων».

 

Μια βραδιά με τραγούδι, ποτό και «πηγαδάκια» με διάφορα θέματα συζήτησης, ήταν ότι όμορφο θα μπορούσε να συμβεί στο εργαστήρι που Ανέστη, μιας και για χρόνια αυτός ο δημιουργός είναι ο πυρήνας της παρέας, ο άνθρωπος που μόνο καλό λόγο έχει να πει και που πάντα φροντίζει να κρατάει τις ισορροπίες και να «διδάσκει» ήθος και ρομαντισμό». 



 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU