Πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση του bullying στον 15χρονο μαθητή στο Ηράκλειο

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση του bullying του 15χρονου μαθητή στο Ηράκλειο Αττικής (δείτε ΕΔΩ). Η μητέρα του παιδιού, μετά τις καταγγελίες της το πρωί της περασμένης Παρασκευής στον ΑΝΤ1, μίλησε το βράδυ της ίδιας ημέρας και στο Mega, λέγοντας ότι αφορμή για το περιστατικό ήταν η νίκη του… ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, στο Κύπελλο Ελλάδος! «Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει γίνει μόνο στο παιδί μου. Σε άλλο παιδί ήταν αφορμή ότι ήταν καλός μαθητής, σε άλλον γιατί φορούσε ροζ μπλούζα», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Mega

Τη Δευτέρα ήρθε και μία πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά και όσα ακούστηκαν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ στέκεται στο πλευρό του μαθητή και με πρωτοβουλία της οικογένειας Σαββίδη (πηγή voria.gr) ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ήρθε σε επικοινωνία με την οικογένεια του 15χρονου από το Ηράκλειο Αττικής.

Η οικογένεια προσκλήθηκε στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, ενώ στον 15χρονο, στον οποίο δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράσταση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στάλθηκαν δώρα και αναμνηστικά του τελικού.

Η πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε δεκτή από την οικογένεια του νεαρού, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σημειώνουν πως πρόθεσή τους δεν είναι άλλη από “το να στηρίξουν τον νεαρό μετά από ένα τέτοιο τραυματικό συμβάν και να τον κάνουν να νιώσει υπερηφάνεια για τον Σύλλογο που αγαπά”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU