Τοπικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ.Σεφέρης»: 24η εθελοντική αιμοδοσία στήριξης της τράπεζας αίματος του συλλόγου

Με την ευκαιρία της 24ης εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώνει ο Σύλλογος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΪΟΥ στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας (Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία 142 34

από τις 9.15 π.μ. μέχρι τη 1μ.μ.) το ΔΣ κάνει έκκληση σε όλες και όλους τους αιμοδότες, σε όλες και όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν στην αιμοδοσία. Υπάρχουν αυξημένες ανάγκες και τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία είναι πολύ λιγότερα από όσα έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας. Σας καλούμε  να συμμετέχετε και να ενισχύσετε την τράπεζα αίματος που διαθέτουμε και να προπαγανδίσετε τη νέα εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 26/5/2023

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες είμαστε  ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για την αιμοδοσία: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ή ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και το ΑΜΚΑ

  1. Για τη διευκόλυνση της αιμοδοσίας και της προσέλευσης επικοινωνήστε και δηλώστε τη συμμετοχή σας για καλύτερο προγραμματισμό.

(Μάγδα Κατιμερτζόγλου 698 013 3447- Τάσος Χαρδαλιάς 6934883006 – Λιάκου Ντιάνα 6944797461)

 Παρακαλούμε τους διευθυντές/-ντριες να ενημερώσουν τους συναδέλφους για  την αιμοδοσία.

  1. Υπενθυμίζουμε τα δικαιώματα του εθελοντή αιμοδότη:  Η εθελοντική αιμοδοσία επιβραβεύεται με άδεια από την υπηρεσία στην οποία απασχολείται ο αιμοδότης (2 εργάσιμες ημέρες μετ’ αποδοχών, για το τρέχον ημερολογιακό έτος για τους μόνιμους και  για το τρέχον ημερολογιακό έτος αλλά και στην ίδια σύμβαση για τους αναπληρωτές).
  2. Καλούμε τους συναδέλφους, που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που έχουν τα νοσοκομεία μας. Να στηρίξουν μαζικά την αιμοδοσία, είτε συμμετέχοντας οι ίδιοι, είτε στέλνοντας συγγενείς, φίλους, γονείς μαθητών κλπ, κι ας μην είναι εκπαιδευτικοί.
  3. Επισημαίνουμε ότι αν κάποιος συνάδελφος έρθει να δώσει αίμα και για κάποιο λόγο δεν του το επιτρέψει ο γιατρός, θεωρείται ως  εθελοντική συμμετοχή,  μετρά στον αριθμό των εθελοντών και δικαιολογείται η ημέρα άδειας.
  4. Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των αιμοδοτών. Έχουμε μαζί μας και φοράμε μάσκα.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU