Νέα Ιωνία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων τη Δευτέρα στο δημαρχείο για το κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ στη Νέα Ιωνία διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας, ο σύνδεσμος συνταξιούχων της πόλης.

 

Η συγκέντρωση γίνεται με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ίδια ώρα (6 το απόγευμα).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Να απαιτήσουμε με την μαζική παρουσία μας να παρθεί απόφαση ενάντια στο κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ

Η μαζική και μαχητική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Γενάρη έξω από το Κέντρο Υγείας Ν. Ιωνίας έστειλε το μήνυμα: Κάτω τα χέρια από το φαρμακείο και το κέντρο υγείας!!!

 

Το κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Ν. Ιωνία και η μεταφορά του στην Αγ. Παρασκευή θα προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους ασθενείς.

 

Ταυτόχρονα είναι η προαναγγελία για το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας που απειλείται με έξωση εδώ και καιρό χωρίς μέχρι τώρα να ενδιαφέρεται κανείς από την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το δήμο. Πρόκειται για πολιτική τους επιλογή προς όφελος του ιδιωτικού τομέα υγείας!

Σας καλούμε τη Δευτέρα 29 Γενάρη, στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Ν. Ιωνίας για να παρευρεθούμε μαζικά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να απαιτήσουμε να παρθεί απόφαση στήριξης του αγώνα μας.

 

Διεκδικούμε:

  • Να παραμείνει το φαρμακείο στη Ν. Ιωνία και να μη μεταφερθεί στον ακατάλληλο χώρο που το πηγαίνουν (σε πρώτο όροφο κτιρίου στην Αγ. Παρασκευή).
  • Να βρεθεί κατάλληλος χώρος για να στεγαστεί το φαρμακείο στην Ν. Ιωνία μαζί με το Κέντρο Υγείας που εδώ και καιρό απειλείται με έξωση. Λύση θα μπορούσε να είναι η αγορά και η διαμόρφωση κάποιου εγκαταλελειμμένου εργοστασίου από τα πολλά που υπάρχουν στην περιοχή ή η εκ νέου διαμόρφωση του παλιού ΙΚΑ με την αξιοποίηση όλων των ορόφων του και του προαύλιου χώρου.
  • Να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας με όλο το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι».
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU