Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ για το Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας – Συγκέντρωση την Παρασκευή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ν. Ιωνίας (ΕΟΠΥΥ) Αντώνη Χαραλαμπίδη ο οποίος σε εντεταλμένη υπηρεσία υλοποίησης της κυβερνητικής πολιτικής επιδίωξε να εμποδίσει την αντιπροσωπεία του συνδέσμου συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας και πέριξ να ενημερώσει του εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας για την μεγάλη κινητοποίηση που προγραμματίζεται την Παρασκευή 4 Νοέμβρη 10.00 το πρωί στον προαύλιο χώρο, όπου το σωματείο συνταξιούχων παίρνοντας την πρωτοβουλία καλεί σωματεία και φορείς της πόλης να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στην μεθόδευση της υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας της δομής με πρόφαση το κτιριακό.

Η στάση του διευθυντή είναι κατάπτυστη. Με τραμπούκικη συμπεριφορά και με απειλές ότι θα καλέσει την αστυνομία να συλλάβει τον πρόεδρο του σωματείου συνταξιούχων Νίκο Αθανασίου και σε ένα εμετικό παραλήρημα χυδαιολογούσε διαρκώς και στεκόμενος μπροστά στην πόρτα απαγόρευε την είσοδο στο κλιμάκιο του σωματείου.

Όμως η προβοκατόρικη τακτική του έπεσε στο κενό. Οι εκπρόσωποι του ΔΣ του σωματείου όχι μόνο εισήλθαν στο χώρο αλλά είχαν και την αμέριστη συμπαράσταση των γιατρών, των νοσηλευτών και όλων των παρευρισκόμενων όπου συμφωνήσαν για το δίκαιο των αιτημάτων αλλά και για την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας αφού δεν κατάφερε να εμποδίσει τους συνταξιούχους συνδικαλιστές να ενημερώσουν το προσωπικό του κέντρου, στην συνέχεια απειλούσε ότι θα στείλει την αστυνομία να τους συλλάβουν στα γραφεία του σωματείου τους για να περάσουν αυτόφωρο!!!

O συγκεκριμένος διευθυντής είναι γνωστός για την απαράδεκτη συμπεριφορά του καθώς και στο παρελθόν όταν το Κέντρο Υγείας σταμάτησε τη λειτουργία του, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε και τότε από το σωματείο συνταξιούχων προκαλούσε και εκεί όμως, οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν και κατάφεραν να απομακρυνθεί από το κτίριο.

Ότι και να κάνουν δεν θα μας σταματήσουν. Απαντάμε στην κυβέρνηση, στον διευθυντή της δομής Αντώνη Χαραλαμπίδη και σε κάθε εντολοδόχο της αντιλαϊκής αυτής πολιτικής ότι δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!!!

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!!!

Καλούμε τους συνταξιούχους και όλο το λαό της περιοχής να ενώσουμε την φωνή μας και μαζικά και αποφασιστικά να συμμετέχουμε στην μεγάλη κινητοποίηση στο προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας (ΕΟΠΠΥ) στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ (ΓΕΦΥΡΑ)!!!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU