Στο δίκτυο myKEPlive εντάχθηκε το ΚΕΠ του Δήμου Νέας Ιωνίας

Την ένταξή του στην υπηρεσία myKEPlive του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ανακοίνωσε ο δήμος Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με τον δήμο Νέας Ιωνίας, οι υπάλληλοι του ΚΕΠ έχουν ήδη εκπαιδευτεί κατάλληλα στον χειρισμό της πλατφόρμας, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Μέσω του myKEPlive παρέχονται διαδικασίες υψηλής ζήτησης μέσω των εξής θεματικών υπηρεσιών:

1) Πληροφορίες και αιτήσεις για τους πολίτες      

2) Εξυπηρέτηση από το Δήμο

3) Εξυπηρέτηση πολιτών με Αναπηρία

4) Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις

Όμως προσοχή: Από το myKEPlive εξαιρούνται διαδικασίες που απαιτούν την φυσική παρουσία και υπογραφή του πολίτη, όπως η ταυτοπροσωπία ανηλίκου, η μεταβίβαση αυτοκινήτου και η ανανέωση άδειας οδήγησης.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ψηφιακά ραντεβού στα ΚΕΠ διεξάγονται κατόπιν ραντεβού, μέσω του myKEPlive.gov.gr, από τις 08:00 έως τις 14:30. Επίσης οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το ΚΕΠ του Δήμου μπορούν μέσα από το rantevou.kep.gov.gr να προγραμματίζουν άμεσα και με ακρίβεια την επίσκεψή τους στο ΚΕΠ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας, η επίσκεψη εξακολουθεί να είναι εφικτή μόνο κατόπιν ραντεβού. Τέλος, για τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ΚΕΠ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2718550

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU