Στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο αρσιβαρίστας Ιωνιώτης, από την Καλογρέζα, Θοδωρής Ιακωβίδης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Ιακωβίδης στα 96 κιλά. Η συμμετοχή του Ιωνιώτη, Καλογρεζιανού, Έλληνα πρωταθλητή, αθλητή του Παναθηναϊκού, οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή με επιστολή που απέστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Τα χαρμόσυνα νέα έφεραν πολύ μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ελληνικής Άρσης Βαρών και ο Θοδωρής Ιακωβίδης σφράγισε τη συμμετοχή του στο Τόκιο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την συμμετοχή του στους αγώνες του Ρίο.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας και τον ίδιο τον πρωταθλητή η συμμετοχή στο Τόκιο, καθώς ο νέος τρόπος πρόκρισης είναι ο δυσκολότερος όλων των εποχών, μιας και οι αθλητές συγκέντρωναν βαθμούς τα τελευταία χρόνια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της άρσης βαρών ήταν πρώτος αναπληρωματικός στη λίστα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στην κατηγορία των 96 κιλών.

Η απόφαση της κυβέρνησης των νησιών Σαμόα να απαγορεύσει σε τρεις αθλητές να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες εφόσον δεν διαμένουν μόνιμα στη χώρα, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, ευνόησε την Ελλάδα που θα εκπροσωπηθεί από έναν ακόμα αθλητή.

Δείτε βίντεο από αγώνες και προπονήσεις του



Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU