Συλλυπητήρια Γ. Σγουρού για το θάνατο του Στέφανου Σιμωτά

Με αφορμή την αιφνίδια απώλεια του Στέφανου Σιμωτά, δημοσιογράφου και  υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Βορείου Τομέα Αθηνών με την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» ο Γ. Σγουρός έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια, για τον θάνατο του μέλους της παράταξής μας Στέφανου Σιμωτά. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα.

Είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά καθώς  και αρθρογραφούσε σε πολλά site ενημερωτικού τύπου.

Ήταν μέλος της πολιτικής προστασίας από το 2017 με αριθμό μητρώου εθελοντών 13/2017 στον δήμο Ωρωπού.

Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας ΣΕΔΑΠ (Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας). Μέλος στους φίλους του δάσους με αριθμό μητρώου F 115, μέλος στο ΙΔΑΦΚ (Ίδρυμα Διαχείρισης Ανθρώπινων Φυσικών Καταστροφών) και μέλος στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε πολλούς τομείς της πολιτικής προστασίας και στις πρώτες βοήθειες. Επίσης ήταν υπεύθυνος για τα θέματα πολιτικής προστασίας  στην παράταξή μας.

Σεμνός, εργατικός και αγαπητός σε όλους, ξεχώριζε για την ανιδιοτελή και πολύπλευρη προσφορά του στα θέματα πολιτικής προστασίας.

Στην οικογένεια και σε όλους τους οικείους του θέλω να εκφράσω την βαθιά μου οδύνη και τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι φίλε Στέφανε».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU