Επιστροφή στη δράση & για τον Α.Ο. Περισσού

Στη… δράση επιστρέφει από την Τετάρτη 19 Μαΐου ο Αθλητικός Όμιλος Περισσού και επικρατεί και εδώ ο σχετικός ενθουσιασμός. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι πασχαλινές μας ευχές πραγματοποιήθηκαν!

Μετά από μεγάλο διάστημα επιστρέφουμε σταδιακά και πάλι στη ΔΡΑΣΗ! Όπως πιθανά οι περισσότεροι γνωρίζεται η επιστροφή του αθλητισμού στην κανονικότητα γίνεται σταδιακά και με διαφορετικό τρόπο για κάθε άθλημα.

Για το άθλημα μας, το ΜΠΑΣΚΕΤ, βάσει των αποφάσεων των θεσμικών οργάνων της πολιτείας (Κυβέρνηση, Ε.Ο.Δ.Υ., Υπουργείο Υγείας, Γ.Γ.Α κλπ.), σημαιοφόροι της επανεκκίνησης και επιστροφής στη δράση είναι οι μικροί μας αθλητές & αθλήτριες των ακαδημιών!

Τις Ακαδημίες συνθέτουν τα τμήματα ΜΙΝΙ, ΠΡΟ-ΜΙΝΙ, JUNIOR & PRO-JUNIOR (είτε αγοριών, είτε κοριτσιών).

Ως αθλητική οικογένεια ο Περισσός, διαχρονικά παρακολουθεί & αξιολογεί τις εξελίξεις σχετικά με το σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας. Είμαστε σε επαφή (για το εν λόγω θέμα) με τις: ΕΣΚΑ (Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) & ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) καθώς και με τους: Δήμο Νέας Ιωνίας & Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Νέας Ιωνίας.

Σε συντονισμό με τους παραπάνω φορείς και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, είμαστε έτοιμοι από αύριο Τετάρτη 19 Μάιου 2021 να υποδεχθούμε τους πρώτους ΑΘΛΗΤΕΣ μας στην ΔΡΑΣΗ!

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Νέας Ιωνίας για τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποίησε, το προηγούμενο διάστημα, στο κλειστό της Κάλβου & Τζαβέλλα που αποτελεί και την έδρα της αθλητικής μας οικογένειας

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα σταλεί σε κάθε τμήμα. Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU