Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της συζύγου του δημ.συμβούλου Ν. Ιωνίας, Θ. Χαμαλίδη, Σαββατώ (Τούλας)

Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας

Με  πόνο  καρδιάς  αποχαιρετούμε την  αγαπημένη μας Σαββατώ, τη γνωστή σε όλους Τούλα, τη σύζυγο του συντρόφου μας, δημοτικού συμβούλου Ν. Ιωνίας, Θόδωρου Χαμαλίδη.

Η Τούλα, πάντα παρούσα στους αγώνες μας, στις λαϊκές κινητοποιήσεις, δίπλα στον αγαπημένο της Θοδωρή και στα παιδιά τους, στάθηκε ψυχή και βράχος σε κάθε δύσκολη στιγμή του λαού μας.

Η γνωστή μικρή αυλή του σπιτιού τους στην Καλογρέζα ήταν ένας  ζεστός χώρος φιλοξενίας για τους συντρόφους, τους φίλους και τους γείτονες.  Εκεί, η Τούλα προσέφερε σε όλους, μαζί με το  χαμόγελό της, πάντα κι ένα  μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά της.

Συντρόφισσα Τούλα, θα είσαι κοντά μας, γιατί θα σε θυμόμαστε και θα σε αναζητούμε σε κάθε μικρή και μεγάλη εκδήλωση του Κόμματος και του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Καλό σου ταξίδι.

 

Δημιουργία – Αλληλεγγύη Ν.Ιωνίας

Η Δημοτική Παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον φίλο και συνάδελφο επί πολλά χρόνια Δημοτικό Σύμβουλο Θοδωρή Χαμαλίδη και στην οικογένειά του, για την πρόωρη απώλεια της συζύγου και μητέρας τους Σαββάτως (Τούλας). Η συμπαράστασή μας είναι αμέριστη και ευχόμαστε η ζωντανή παρουσία της αγάπης της δίπλα τους, να απαλύνει τον πόνο τους. Αιωνία της η μνήμη.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU