Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Ανδρέα Ανδρουλάκη

Update – 13/5/2021
Η ανάρτηση της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαϊδου
Η «Δύναμη Προοπτικής» αποχαιρετά τον Ανδρέα Ανδρουλάκη
Η Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» πενθεί για τον αδόκητο θάνατο του μέλους μας, Ανδρέα Ανδρουλάκη, ενός ενεργού ανθρώπου στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας.
Ο Ανδρέας υπηρέτησε με ακεραιότητα και ήθος τη Νέα Ιωνία με τη στάση ζωής του, ενώ μέχρι σήμερα διατελούσε αναπληρωματικό μέλος στο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και αναπληρωματικό μέλος στον Ο.Π.Α.Ν. συμμετέχοντας με αστείρευτη διάθεση προσφοράς στα κοινά.
Η προσήλωση στα καθήκοντά του, η συνεισφορά του και ο κοινός αγώνας μας για την πρόοδο της Νέας Ιωνίας, αποτελούν σπουδαία παρακαταθήκη για όλους εμάς που συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο της προσφοράς στην πόλη μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Σύλλογος Σμυρναίων Νέας Ιωνίας
Ο Ανδρέας Ανδρουλάκης ήταν φίλος, ήταν μέλος του Συλλόγου μας, ένα διάστημα ήταν και Αντιπρόεδρος. Δεν είναι πια μαζί μας, δεν θα ξαναβρεθούμε.
Μικρασιατικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία πριν 73 χρόνια, το 1948. Χαρακτήρας ιδιαίτερης ποιότητας και καλωσύνης ξεχώριζε για το ήθος και την ευγένειά του. Εργάσθηκε στο τυπογραφείο του Υπουργείου Οικονομικών.
Σταθερός στις δημοκρατικές του πεποιθήσεις, συμμετείχε στα κοινά της πόλεις μας, σε δράσεις πολιτικές και πολιτιστικές και συμμετοχές σε δημοτικές παρατάξεις.
Θα μας συντροφεύει η ανάμνηση για όλα τα ωραία, που ζήσαμε μαζί. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειάς αυτές τις δύσκολες στιγμές. Στην Ελένη, τον Μάνο, τον Θωμά και την Ειρήνη καταθέτουμε τα συλλυπητήρια και όλη μας την μας την θλίψη.
                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                Άγγελος Μελεμενής
Η ανάρτηση του Συνδέσμου Αλαγιωτών
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU