Συμβάντα με τη Βάντα – Στέφανοι και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια

Συμβάντα με τη Βάντα***Και είπεν ο Στεφάνος: Δεν κάμει το παιδί, Μαρίκα… Ετούτος είναι φυτευτός της διαπλοκής και της ολιγαρχίας!

***(Και για την Αχτσιόγλου βέβαια τα ίδια έλεγε αλλά τεσπά μη δυναμιτίζω το κλίμα γιατί είμαι κι ενωτικιά).

***Του το σφυράνε του Stefanos ότι ο Στέφανος… «έθεσε σήμερα εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» και κει πάνω στις βέρες και το «Yes I do» he did indeed! Με λύπη του τον παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τα… περαιτέρω κι άρχισαν τα όργανα που τόσο καιρό είχαν λιώσει στις πρόβες.

***Πρωτομάρτυρας ο Στέφανος…

***Ε, μετά πλακώσανε Φίλης, Σκουρλέτης, Ξανθός, Τσακαλώτος, τα πήρε κρανίο ο Πολάκης, μοίραζε πούρα ο Πορτοσάλτε στους διαδρόμους του ΣΚΑΊ, βγήκε ο Καρατζαφέρης στον Λιάγκα… κουλουβάχατα.

***(Λύσσαξε να πα’ να παντρευτεί κι αυτός πάνω στις εκλογές!)

***Αααχ… οι εκλογές! Τι χαρά ήταν αυτή! (Αν δεν είχε και τόση αποχή ακόμα καλύτερα βέβαια)…

***Όλη η Ελλάδα είναι μπλε (not) είναι μπλε (not) είναι μπλε-ε-ε (no-o-ot)!

***Καλά, όχι ότι είναι και πράσινη όμως και κάποιος να το πει στον καπετάν Νικόλα Ανδρουλάκη να ξεκαβαλήσει…

***Ας μη βάζανε πλάτη κάτι Συριζαίοι κάτι Ανταρσίες και κάτι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (ονόματα δεν λέμε, γραμμή για λευκάκυρο δώσανε) και σου ‘λεγα εγώ αν θα γινόταν Δουκάτο η Αθήνα.

***Ακόμα και τα πλατάνια ψηφίσανε που δεν τα ντράπηκε στην Πανεπιστημίου!

***41 τακατό καυχιόταν ο θείος Κούλης; Πάρε τώρα ένα 41,77 στον β΄ να ‘χεις να πορεύεσαι με τα πόδια καλά γειωμένα!

***Ρε το 41 κάτι κασκαρίκες που σκαρώνει! Σία κουράγιο!

***Και να μη πω για τη Θεσσαλονίκη…

***Και να μην πω για τη Θεσσαλία! (Να ‘χεις τον πόνο σου και να ‘χεις και τον Λευτεράκη να σου κουνάει τα ευρώπουλα των αποζημιώσεων κάτω απ’ τη μύτη ΑΝ ψηφίσεις σωστά! Αλλιώς…)

***Άσε μας ρε Γκρουεζάκη… (Συγγνώμη, Αυγενάκη ήθελα να πω. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα γίνω ξεφτέρι).

***Βέβαια ο Βόλος έβγαλε (ξανά) και τον μάτσο-μπάτσο Μπέο κι εδώ η λογική πάει… μεγάλο περίπατο.

*** (Πώς το είπε ο Μπακογιάννης στο ντιμπέι; «Το πάθημα δεν θα γίνει μάθημα». Ε, αυτό! Μην τα βάζουμε μετά με τον Βορίδη για το «εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος». Τον παίρνει και τα λέει!)

***Πάλι καλά που δεν βγήκε κι ο άλλος σκ@τοδήμαρχος στο Ναύπλιο, αυτός ντε που πετούσε περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου…  Τι σκ@τ@ σκεφτόσουν όταν ψήφιζες, πάει γάντι πάντως για τους ψηφοφόρους που τον στείλανε β’ γύρο…

***Για… 41 ψήφους πήγε β’ γύρο ο Ρούσσος στο Χαλάνδρι. Φυσικά τη δεύτερη Κυριακή καθάρισε με ένα μεγαλοπρεπές 60,77… και ξιδάκι!

***Ρε δεν πα’ να τον βγάλανε Ανταρσία, ΚΚΕ (μ-λ), ακροαριστερό, αναρχοκουμμούνα, μόνο 17 Νοέμβρη δεν τον είπανε..

***Ρε δεν πα’ να κατέβηκε ο Άδωνις να απειλήσει πώς θα του κοπούν τα ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και τα πετρέλαια γενικώς…

***Δεν πα’ να ΄βαλε 57 περουκίνια και να ‘βγαλε άλλα τόσα βιντεάκια ο Ουδεπώποτας…

***Και το αποκορύφωμα της ξεδιαντροπιάς, η διακίνηση της φωτογραφίας του Ρούσσου με δήθεν στελέχη της Χαμάς!

*** (Για την ιστορία η εν λόγω φωτογραφία ήταν με τον πρέσβη της Παλαιστίνης και άλλους Έλληνες αυτοδιοικητικούς, τραβηγμένη το 2014, σε διεθνές συνέδριο αλληλεγγύης των τοπικών αρχών).

***Είναι γνωστό ότι μοναδικός στόχος της εξουσίας είναι η διατήρησή της με κάθε τρόπο αλλά κάπου ώπα τη μπανανία μου μέσα!

***Δεν είναι μόνο που λίγο-πολύ τον πουλάς για ισλαμιστή τρομοκράτη (γιατί αυτή ήταν η επιθυμητή σύνδεση) αλλά εργαλειοποιείς και μια εν εξελίξει τραγωδία που έχει συγκλονίσει κάθε ανθρώπινο ον στον πλανήτη…(και που δεν χωράνε σε τέτοιο πόνο αβασάνιστα οπαδιλίκια «καλοί-κακοί»-κι ας το πει κάποιος και στα κανάλια…)

***Ας ασχοληθούν με τις χαρές του Στέφανου καλύτερα. Μ’ ένα σμπάρο μάτσο τα τρυγόνια… ξεχνιόνται κι οι εκλογές κι η ακρίβεια, και το ποιος αιματοκύλισε το νοσοκομείο… Μόνο Τάιλερ και φαγωμάρα στον ΣΥΡΙΖΑ!

***Να βγάλουν κάνα Μπέο (ή Κούγια) να «ευχηθεί» στο ζευγάρι να σπάσουν τα μηχανάκια της Nielsen να γεμίσει το ταμείο!

*** (Πάντως ο Stefanos έχει πρόγραμμα! Πρώτα σου λέει γάμος, μετά διαζύγιο από συντρόφισσες και σύντροφους και καπάκια φανταρικό -εκεί να δεις τα μηχανάκια!!! Ωραίος ο Συριζαίος!)

Ζητείται ελπίς

Βάντα Κακιοπούλου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU