Συμβάντα με την Βάντα: Κυριακή κοντή γιορτή της Δημοκρατίας

Συμβάντα με τη Βάντα***Να γιορτάσει κομμάτι κι αυτή η δόλια με τέτοιο στραπατσάρισμα που ‘χει φάει απ΄ τον… Κοριολανό.

***(Το μπουμπούνισε ο Κυριάκος εν τέλει στο ντιμπέι ρε ντιμπέι ότι υπήρξε «σκάνδαλο» υποκλοπών. Αμ πώς!)

***(Κίνδυνος βέβαια εθνικής ασφάλειας δεν υπήρχε, λέει, σε σχέση με τον Ανδρουλάκη αλλά…Τι αλλά; Έτσι για την αλητεία ρε παιδί μου!)

***(Πώς τραγούδαγε ο Οικονόμου: Γ@μ% το ΠΑΣΟΚ; Ε, κάπως έτσι…)

***Η Χαριλάου Τρικούπη όμως κυρία! Τέρμα σνομπαρία κι αφ’ υψηλού. Ούτε με τον Νιξονάκη ούτε με τον Τσίπρα! «Στείλ’τε τους σπίτι τους».

***Στο μυαλό του Νίκου Ανδρουλάκη…

***(Χειρότερο σενάριο: Στο μυαλό του Ανδρέα Λοβέρδου. Να βάλει το χέρι της η Παναγιά η Γκέισα μην το ζήσουμε από Κυριακή βράδυ και πάνε και οι γιορτές και τα πικ-νικ και τα σορπράϊζ πάρτι!)

***Και να βάλουμε και το δικό μας το χέρι στην κάλπη όμως! Αποχή και πεφτοσυννεφιές, πάνε παρέα. Μην γκρινιάζουμε μετά «τι παλτό στείλαμε στη Eurovision!»…

***(Κι άντε στη Eurovision πες δεν μας επιτρεπόταν να ρίξουμε το κουκί, στις εκλογές δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία!)

***Τώρα αν, λέμε αν, πάμε για δεύτερες εκλογές άντε να φύγουν απ’ τη γαλέρα της σεζόν οι πιτσιρικάδες για να ‘ρθουν στην κάλπη. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία μεν επιτρέπεται αλλά… δεν ευνοείται κιόλας.

***Κάποιοι λένε επίτηδες, εγώ δεν το πιστεύω. Το Μαξίμου, ο Κυριάκος ρε παιδί μου για να μιλάμε καθαρά, τα σπάει στη νεολαία! Απ’ όπου να το πιάσεις! Από το ξύλο στις πλατείες με τον covid μέχρι την ελάχιστη βάση εισαγωγής, από την εργασιακή ζούγκλα (καλά αυτό είναι για όλες τις ηλικίες) μέχρι και το έγκλημα στα Τέμπη…

***Τα Τέμπη…

***Μήνυση κατά του πρωθυπουργού ως πρωταίτιου και κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων. Ο πρωθυπουργός στον Χατζηνικολάου έκανε λόγω για αδικαιολόγητες συμπεριφορές και εργαλειοποίηση του ζητήματος λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

***Κατόπιν τσακίστηκε να αναβάλει την μεγάλη προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη για να μη συμπέσει με τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων.

***(Μην τριβόμαστε και στη γκλίτσα του τσοπάνη που λέει κι ο θυμόσοφος καμαράντ Κουτσούμπας).

***(Αχ, όλο ωραία λέει ο σύντροφος Γραμματέας. Γιατί, το «ο λαός σώζει τον λαό»; Απόσταγμα σοφίας. Αλλά άντε να βρεθεί όλος ο λαός την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος για να σωθεί. Εδώ σε θέλω!)

***Κι ο άλλος Γραμματέας ο Γιάνης τα ίδια μονόχνωτα και ολίγον εγωκεντρικά. Αμολάει τη Δημητρούλα, πάρε βάλε Μητσοτάκη και «You just killed the troika».

***(Άλλη τρόικα αυτή, εγχώρια. Μια όποια πιθανή συνεργασία διακυβέρνησης ρε παιδί μου θα μπορούσε να υπάρξει μπας και πετάξουμε το πολιτικό ταγάρι!)

***Έκανε τη Δημητρούλα σημαία ο Κυριάκος, την «πέτσωσε» στα ΜΜΕ να σπέρνουν συμφορές, έβαλαν κι ένα σομπρέρο πέντε μέτρα οι δημοσκόποι στην πρωτιά του κι άντε με το θολωμένο σου μυαλό να ρίξεις το δαγκωτό την Κυριακή.

***Αμ δε όμως! Υπάρχει και το σούπερ μάρκετ μάστορες! Νηστικό αρκούδι δεν (σας) ψηφίζει (καλό σύντροφε Γραμματέα;)

Μετρό Θεσσαλονίκης ε; Δυο μέρες πριν τις εκλογές; Καλά…

Με αγάπη!

Βάντα Κακιοπούλου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU