Συμβάντα με την Βάντα: Κυρ. Μητσοτάκης – Μοιράζει εγκεφαλικά με τα Rafale του και όχι μόνο…

Συμβάντα με τη Βάντα***Σβουράγανε που λες τα Rafale πάνω απ’ το κεφαλ’, και να τα Mirage και να τα F-16 Viper  και να τα Τ-6A (ψιλοαθόρυβα αυτά, σαν τις κουφές που λέμε με το συμπάθιο)… και να τα και Sikorsky και να τα Apache και να οι Chinook, οι ντακότες οι συνομήλικες μου, μόνο το ελικόπτερο του Σκάι δεν πέρασε… Χαμός την 25η Μαρτίου! Τέρμα εθνική ανάταση λέμε!

***Που σιγά μη βλέπαμε τέτοια μεγαλεία με τους Μαδουραίους!

***Φούσκωνα από εθνική περηφάνια έτσι που ‘χα βγει στο μπαλκόνι και καμάρωνα τα πετούμενα (δεν είχα και μαγείρεμα φέτος, πάνε οι μπακαλιάροι, κάτι ψαροκροκέτες απ’ τα lidl φτιάξαμε και τις βουτήξαμε σε σκορδαλιά αλάδωτη)…

***Αχ, αν δεν έλειπε και το ιππικό! Πώς και πώς το περίμενα όταν είδα τη νυχτερινή πρόβα! (μετά την παρέλαση του τρίκυκλου… συγγνώμη, γερανοφόρου, της αστυνομίας το μεσημέρι των διαδηλώσεων).

***Με πίκρανε κάπως που δεν είχαμε αλόγατα εν τέλει.  Βέβαια είχαμε φρέσκα (λέμε τώρα) Marder τεθωρακισμένα. Αλλά τι τα θες, Σύνταγμα χωρίς καβαλίνα είναι Σύνταγμα χωρίς χημικά!

***(Εντάξει, από χημικά και κρότου-λάμψης δεν έχω παράπονο!)

***Γενικά δεν έχω παράπονο γιατί θέλω να εξασφαλίσω επενδυτική βαθμίδα. Ειδικά τώρα με κάτι Deutsche Bank και Credit Suisse που το καπιταλιστικό σύστημα είναι βράχος! Ε τι να λέμε τώρα… Μηνύματα 25η Μαρτίου χαλόου… Οι άλλοι σκοτώθηκαν για τη λευτεριά και την πατρίδα κι εγώ δεν θα βάλω μια τόση δα πλάτη;

***Όχι… δεν θα πούμε για τη συνέντευξη στον Σταύρο-Σταύρο. Σιγά μη την είδα! Λέω θα πετάξει τίποτα πάλι για θυσίες και ευκαιρίες και θα μου ‘ρθει το εγκεφαλικό, άσ’ το κι είμαστε και σε επικίνδυνες ηλικίες. Είχε και Μάστερ Σεφ απέναντι, έμπαινε κι ο Μπέλος από παλιά…

***(Δεν είμαι και του Σασμού βλέπεις, γιατί εκεί υπολόγιζαν. Σου λέει, ένα σκασμό τηλεθέαση έχει η σειρά και τους μισούς να πάρουμε σκίσαμε. Αμ, δε! Πάρε ένα 9% κι άμα δεις νέα σεζόν να με φτύσεις!)

***Τα σποτάκια τα ‘χα δει βέβαια για την εκπομπή… Ο Κυριάκος ήταν very χολοσκασμένος, very προβληματισμένος, very θλιμμένος  (and yet τι γκόμενος όμως!)

***Και πάω φίλε μου ο διάολος να ζαπάρω στις διαφημίσεις και πέφτω πάνω στην ερώτηση της διασωθείσας Ευδοκίας νταν! «Αν ήμουν κόρη σας κ. πρωθυπουργέ και μετά από αυτό που έπαθα, σας έλεγα πως φοβάμαι και θέλω να αλλάξω χώρα, τι θα με συμβουλεύατε;».

***Και είπεν ο Κύριος (πρωθυπουργός): «Να βάλει και αυτή πλάτη για να αλλάξει αυτή η χώρα»

***Νταν κατακούτελα! Νταν η πίεση στο 22! Νταν-νταν τα μηνίγγια. Νταν-νταν-νταν οι καμπάνες που βάραγαν οι εργαζόμενοι στα τρένα ΌΧΙ εκ των υστέρων!

***Πανάθεμα σε βραδιάτικα! Θα μας ξεκάνεις κι όσους μείναμε! Μάστερ Σεφ δαγκωτό! Σε ποιο νοσοκομείο να τρέχω έτσι που τα ‘χετε καταντήσει και τρέχουνε αλαλιασμένα τα γιατρουδάκια να μας σώσουν μαζί μ’ ό,τι δεν σώζεται!

***Απ’ του χάρου τα δόντια τη γλίτωσα την ημέρα της συνέντευξης στον Σταύρο-Σταύρο. Φαντάσου να άκουγα με τα αυτιά μου το περίφημο: «Μιλάτε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν του αρέσουν οι κομματικοί διορισμοί»!!!

***Που αν κατεβαίνανε στην παρέλαση οι μετακλητοί ακόμα κλειστό θα ‘ταν το Σύνταγμα, άσε τους διοικητές στα νοσοκομεία, άσε τα ανίψια, άσε και τον ίδιο τον σταθμάρχη εδώ που τα λέμε κι ας του την πέσανε για να του φορτώσουν ακόμα και τον Κένεντι…

***Χούφτες-χούφτες τα λεξοτανίλ! Μα έλα που πια δεν πιάνουν όπως δείχνουν τα συλλαλητήρια… Κι αν δεν αντέχω εγώ (και δεν θέλω κιόλας) αυτές τις εξοργιστικές παπαρούμπες που λέει κι ο φίλος μου ο Σπύρος, φαντάσου τις οικογένειες, τους φίλους, τους συντοπίτες των 57…

***Μ’ αυτά και μ’ αυτά βέβαια κι επειδή ο Σταύρος-Σταύρος κατά βάθος (χρόνου) είναι ρεπόρτερ και όχι πολιτικός που τον πήρε το Ποτάμι, την έβγαλε την είδηση: «Εκλογές θα γίνουν τον Μάιο»! Στο τιμόνι της χώρας που κρατάει Κυριάκος, εκλογές θα γίνουν τον Μάιο! Έλα ρε μαν μου… για πες!

***(Την ακριβή ημερομηνία θα την ανακοινώσει στη Ναταλία Γερμανού -ή την Κατερίνα Καινούργιου αν λείπει ο Αντρέας Μικρούτσικος απ’ το πάνελ γιατί αυτός αδελφάκι το ανοίγει το στόμα του κι όποιον πάρει η μπάλα!)

***(Το λέω για να ξέρει να παρακολουθεί ο Ανδρουλάκης, να παραγγείλει έγκαιρα το κουστούμι για τον πρωθυπουργό του!)

***Μάιος… Συμβολικός μήνας για πολιτικά τεκταινόμενα. Πες κι εσύ Emmanouel!

 

Μητσοτάκια Θοδωράκια εσείς τρώτε και πίνετε και μένα με τρώει η αρκούδα

Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ1: -Σοφία βάλε κι εσύ πλάτη να αλλάξει αυτή η χώρα. –Ελάτε καλέ daddy, αφού με πήραν στην CVC Capital Partners για investors relation manager. –Καλέ ναι, ξεχάστηκα! Farewell my darling one, make family proud και ρίξε μια ματιά και στα ρημαδομάρμαρα, εκλογές έχουμε.

 

ΥΓ2: Σταύρο-Σταύρο ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου στέλνει καλησπέρα-καλησπέρα και μήπως θα σε ενδιέφερε λέει να πάρετε ένα απεριτίφ να συζητήσετε για τίποτις δουλειές τηλεοπτικές στο μέλλον…

Tags:
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU