Νέα Ιωνία – Ανακοίνωση συνταξιούχων ΙΚΑ για το συλλαλητήριο στις 2 Νοέμβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ

Οι συνταξιούχοι συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο των σωματείων και των φορέων το Σάββατο 2 Νοέμβρη στις 12 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη στη Ν. Ιωνία.

Είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα γιατί τα προβλήματά μας οξύνονται ακόμα παραπέρα.

Γιατί οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για αυξήσεις στις συντάξεις 0,56 έως 0,66 του ευρώ στην μέση κύρια σύνταξη των 817€, είναι μία σκέτη κοροϊδία. Γιατί 700.000 περίπου συνταξιούχοι με προσωπική διαφορά δεν θα πάρουν αύξηση. Γιατί η σύνταξη μας δεν φτάνει μέχρι τα μισά του μήνα.

Διεκδικούμε: Τα δώρα που μας έχουν περικόψει, πραγματικές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις με ενσωμάτωση της «προσωπικής διαφοράς», τα αναδρομικά μας, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, την καταβολή του 70% στις συντάξεις χηρείας.

Μπαίνουμε στον αγώνα γιατί οι ανατιμήσεις μόνο στα φάρμακα φτάνουν το 448%, γιατί η δημόσια υγεία υποβαθμίζεται διαρκώς.

Διεκδικούμε: προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, δωρεάν δημόσια Υγεία και φάρμακα.

Διαδηλώνουμε γιατί με ευθύνη της δημοτικής αρχής τα ΚΑΠΗ έχουν αποψιλωθεί από προσωπικό.

Για όλους αυτούς τους λόγους κι ακόμα περισσότερους συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 2 Νοέμβρη στη Ν. Ιωνία!

Συμμετέχουμε στη γενική απεργία στις 20 Νοέμβρη μαζί με όλους τους εργαζόμενους που παλεύουν για καλύτερη ζωή με σύνθημα «δώστε λεφτά για μισθούς, συντάξεις, υγεία και παιδεία έξω τώρα από τα πολεμικά σφαγεία»!                  

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU