Σε εκδήλωση με Παππά – Σκορίνη για το νέο φορολογικό καλούν οι οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας & Ηρακλείου Αττικής

Στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα και Φορολογία», που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βόρειας Αθήνας, καλούν οι οργανώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου Αττικής.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα), την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα.  Στην εκδήλωση θα μιλήσουν, εκ μέρους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι εξής:

Νίκος Παππάς, βουλευτής, Τομεάρχης Οικονομίας.

Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Όπως σημειώνεται “το εν γένει «καυτό» ζήτημα της φορολογίας απασχολεί, μεταξύ άλλων, τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους επαγγελματίες, τους εστιάτορες, κα, της περιοχής μας, οι οποίοι μέσω των φορέων τους αναμένεται να δώσουν το στίγμα τους στην ανοιχτή εκδήλωση της Τετάρτης στο Μαρούσι. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανοίγει το διάλογο με την κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα και η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνει κάλεσμα προς τους φορείς, τους φίλους και τα μέλη των οργανώσεών της”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU