ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας: Περίμεναν… λιγότερους, αλλά η αίθουσα γέμισε! Βίντεο – φωτορεπορτάζ

Κάθε προσδοκία των ίδιων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας ξεπέρασε η ανταπόκριση των μελών του κόμματος, παλαιότερων και νέων, στη Γενική Συνέλευση, που έγινε παρουσία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλου.

 

Το Συνεδριακό Κέντρο της Νέα Ιωνίας γέμισε από τα μέλη του κόμματος, προκαλώντας σαφώς μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σημειώθηκε και από τα ίδια τα μέλη, σε διάλογο που είχαν με τον Σωκράτη Φάμελλο, όπως καταγράφεται και στο σχετικό βίντεο παρακάτω.

 

«Είμαστε πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά σε ολομέλεια συνέλευσης», είπε χαρακτηριστικά στον Σωκράτη Φάμελλο ένα μέλος του κόμματος, με όσους βρίσκονταν στις πρώτες σειρές να γυρίζουν το κεφάλι του πίσω να δουν την αίθουσα και να ακολουθήσουν χαμόγελα ικανοποίησης.

 

Μάλιστα ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε και στο ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την πόλη της Νέας Ιωνίας.

 

Δείτε το βίντεο:

Στη διαδικασία κυριάρχησαν τα ζητήματα που καίνε την ελληνική κοινωνία, όπως η απίστευτη ακρίβεια που σαρώνει τα πάντα, από το τραπέζι του κάθε νοικοκυριού μέχρι και την ενέργεια, το φορολογικό νομοσχέδιο που εξοντώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες, η καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης σε θέματα όπως η Δικαιοσύνη, οι υποκλοπές κ.α.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη, με ερωτήσεις και τοποθετήσεις, ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος άκουσε ανεξαιρέτως όλους τους συμμετέχοντες και συμμετείχε σ’ ολόκληρη τη διαδικασία, φεύγοντας κυριολεκτικά τελευταίος από την αίθουσα.

 

Αν μπορούμε να κρατήσουμε μία χαρακτηριστική φράση του Σωκράτη Φάμελλου για το πως όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να βαδίσει πλέον το κόμμα, από εδώ και στο εξής, αυτή είναι η παρακάτω:

 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ, με την συμμετοχή μας, θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφα! Να υπάρχει διάθεση για προσφορά, με χαμόγελα, να περνάμε καλά!».

 

Δείτε στιγμιότυπα στο φωτορεπορτάζ:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU