Ηράκλειο Αττικής: Το Κτήμα Φιξ γέμισε χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Χριστουγεννιάτικα χρώματα και τραγούδια γέμισε το Κτήμα Φιξ στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μαζί με τα δημοτικά σχολεία της πόλης, μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη γιορτή.

 

Κάθε δημοτικό του Ηρακλείου υιοθέτησε και στόλισε από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεκαέξι στον συνολικό τους αριθμό τα οποία είχαν στηθεί κατά μήκος της διαδρομής εισόδου στο Κτήμα Φιξ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες γέμισαν μπάλες, διακοσμητικά και φωτάκια τα δέντρα που πλέον στολίζουν με τη σειρά τους το μεγάλο πάρκο της πόλης.

 

Μάλιστα, σε κάθε ένα από αυτά τα δέντρα δόθηκε και ένα όνομα από ανθρώπινες αξίες όπως Αγάπη, Ευτυχία, Συνεργασία κ.α. Μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν στο τέλος κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των γιορτών.

«Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που κάνουμε στο Κτήμα Φιξ ως πάρκο δικό μας, ως πάρκο που ανήκει πια στον Δήμο και τους δημότες μας. Και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια πιο όμορφη γιορτή για να σηματοδοτήσουμε αυτή την στιγμή από την σημερινή ημέρα, που το Φιξ γέμισε παιδικά χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη διάθεση. Καλές γιορτές σε όλους και εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο από τέτοιες στιγμές χαράς», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU