Τελικός στη Νέα Φιλαδέλφεια – Οδηγός… επιβίωσης για οδηγούς της Νέας Ιωνίας και πέριξ

Ανακοίνωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αφορμή τον τελικό του ποδοσφαίρου της διοργάνωσης conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα αυτήν την Τετάρτη στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέδωσε η Νέα Ιωνία. Αναλυτικά σημειώνεται: “Για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής μας με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα «UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE» στο γήπεδο «AEK ARENA» σας ενημερώνουμε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως αυτές ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.
Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους, στις κάτωθι οδούς και λεωφόρους, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, ώστε αυτή η σημαντική για τη χώρα μας αθλητική εκδήλωση να διεξαχθεί ομαλά και με ασφάλεια.
Για τις ανακοινώσεις στο link της Ελληνικής Αστυνομίας ΕΔΩ: 26-05-2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Ποδοσφαίρου «UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE» στο γήπεδο «AEK ARENA» μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – FIORENTINA την Τετάρτη 29-5-2024

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU