Νέα Ιωνία: Συλλαλητήριο φορέων και συλλόγων την Τρίτη στην πλατεία Σημηριώτη – Καλέσματα

Σε συλλαλητήριο την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη, για το έγκλημα του δυστυχήματος των Τεμπών καλούν φορείς και σύλλογοι. Αναλυτικά τα καλέσματα:

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ”

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ  ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14  ΜΑΡΤΙΟΥ  ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ

Η ΟΡΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, τη νέα γενιά, ιδιαίτερα τους χιλιάδες μαθητές, που πλημύρισαν  στις 8/3/2023 τους δρόμους όλων των πόλεων της χώρας όλοι μαζί γίναμε η φωνή των νεκρών αθώων θυμάτων  στα Τέμπη και όλοι μαζί βροντοφωνάξαμε ότι «ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» και δε θα  συγκαλυφθεί!

Η προσπάθεια συγκάλυψης έχει πέσει στο κενό! Η πολιτική  της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και όσων κυβέρνησαν μέχρι τώρα έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Η ενοχή τους είναι  αποδεδειγμένη. Τα κροκοδείλια δάκρυά τους δεν συγκινούν κανέναν.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της ζωής, της υγείας και της μόρφωσης για όλο τον λαό. Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι!

Οργανωμένοι στα Σωματεία μας, μαζί με εργαζόμενους, γονείς, μαθητές, φοιτητές διεκδικούμε  τη ζωή που μας αξίζει με  δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ” καλεί τα σωματεία και τους φορείς και όλο το λαό της Νέας Ιωνίας σε συλλαλητήριο την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της διεκδίκησης!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΙΑΝΑ  ΛΙΑΚΟΥ           ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε.Λ.Ε.Π.Α. ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το Παράρτημα της Ε.Λ.Ε.Π.Α. στη βορειοδυτική Αθήνα συμμετέχει στο συλλαλητήριο σωματείων, μαζικών φορέων, όλου του λαού της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στην πλ. Σημηριώτη.

Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στις συγκεντρώσεις όλης της χώρας στις 8/3/2023 έγιναν των νεκρών η φωνή, απαιτώντας ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ!

Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που θα βαρύνει τις πλάτες, όχι μόνο αυτής της κυβέρνησης αλλά και όλων των προηγούμενων, που όλες μαζί άφησαν το σιδηρόδρομο με τεράστιες ελλείψεις και κενά στην ασφάλεια των δρομολογίων και των ανθρώπινων ζωών στο όνομα του κέρδους.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα όλου του λαού να ζει όπως του αξίζει τον 21ο αιώνα! Γιατί οι ζωές μας δεν είναι κόστος. Γιατί ενώ αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της διεκδίκησης!

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ την Τρίτη 14 ΜΑΡΤΙΟΥ, 7.00 μ.μ. ΠΛ. ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ, Ν. ΙΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε.Λ.Ε.Π.Α. ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

ΕΣΥΝ – παράρτημα Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου

Συμμετέχουμε στην μεγάλη κινητοποίηση σωματείων και φορέων της Ν. Ιωνίας

Τρίτη 14 Μαρτίου 19:00 στην πλατεία Σημηριώτη

Το ΔΣ του παραρτηματος ΕΣΥΝ Ν. Ιωνίας- Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή μας  στη μεγάλη κινητοποίηση την Τρίτη 14 Μαρτίου στην πλατεία Σημηριώτη και ώρα 19:00 ώστε όχι μόνο να μη ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά και για να ξεσκεπάσουμε τους ένοχους.

Μαζί με άλλα 12 σωματεία & φορείς της Νέας Ιωνίας δυναμώνουμε την πάλη μας απέναντι στην πολιτική που εγκληματεί εις βάρος της ζωής μας και των παιδιών μας. Διεκδικούμε μέτρα προστασίας της ζωής μας στις συγκοινωνίες και στους χώρους δουλειάς.

Καλούμε όλα τα μέλη μας σε μαζική συμμετοχή στη μεγάλη κινητοποίηση! Ολων των νεκρών θα γίνουμε φωνή, στο έγκλημα αυτό ΚΑΜΙΑ ανοχή!!

Το ΔΣ του ΕΣΥΝ

παράρτημα Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

 

Ο Σύλλογος Γονέων παιδικών σταθμών Νέας Ιωνίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλούν περισσότεροι από 20 σωματεία και φορείς της περιοχής μας για το έγκλημα στα Τέμπη, την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 7μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη

Όλοι μαζί βροντοφωνάζουμε ότι «ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» και δε θα

συγκαλυφθεί! Η ενοχή διαχρονικά των κυβερνήσεων είναι αποδεδειγμένη. Τα κροκοδείλια δάκρυά τους δεν συγκινούν κανέναν.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της ζωής, της υγείας και της μόρφωσης για όλο τον λαό. Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι!

 

Επιτροπή Νέων Νέας Ιωνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Επιτροπή Νέων

Δ’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΜΕ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU