Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Σε ανακαινισμένα γήπεδα τα μαθήματα τένις

Σε ανακαινισμένα γήπεδα ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα τένις, που οργανώνει μέσα από τα αθλητικά του προγράμματα για τους κατοίκους της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το προηγούμενο διάστημα, η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου προχώρησε στη διαμόρφωση των γηπέδων με αλλαγή στο ταρτάν, τόσο των κυρίως όσο και του βοηθητικού κορτ, αλλά και την ανανέωση του περιβάλλοντα χώρου. Έτσι, τα 130 άτομα που προπονούνται καθημερινά υπό την καθοδήγηση των γυμναστών του Δήμου, θα έχουν στη διάθεσή τους πιο ασφαλείς, πιο λειτουργικές και πιο κατάλληλες υποδομές.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για όσες και όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο τένις. Μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, στα τηλέφωνα 2132000104 και 107 καθώς και στο email athlitiko@iraklio.gr. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Iraklio.gr.

«Η πρώτη ανακαίνιση των γηπέδων τένις του Δήμου μας ήταν από τα πρώτα έργα που κάναμε στις αρχές της πρώτης μας θητείας. Εκκολαπτόμενο τότε ακόμα άθλημα στην Ελλάδα, βλέπαμε ότι είχε αρχίσει να κινεί το ενδιαφέρον πολλών συνδημοτών μας και έτσι το θέσαμε σε προτεραιότητα. Λίγα χρόνια μετά και αφού έχουν παίξει και προπονηθεί εκατοντάδες Ηρακλειώτες σε αυτά, ήρθε η ώρα να τα ανανεώσουμε ξανά και να τα παραδώσουμε ακόμα πιο όμορφα και λειτουργικά στους αθλούμενους. Θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς όλες τις αθλητικές υποδομές, γιατί το Ηράκλειο το θέλουμε πόλη που αξίζει να ζεις», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU