Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Διανομή προϊόντων υποστήριξης στους δικαιούχους ΤΕΒΑ την Τετάρτη 31 Μαΐου

Ακόμα μια τακτική διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της πόλης, δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η διανομή του Μαΐου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 31/5 από τις 14.30 έως τις 17.30 στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Ανάφης & Κηφισίας 32). Οι δικαιούχοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και με γραπτό μήνυμα από τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Οι δικαιούχοι που θα προσέλθουν για την παραλαβή των προϊόντων υποστήριξης πρέπει να έχουν μαζί τους σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή μπορεί να γίνει μόνο από τον/την δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται εξουσιοδότηση του/της δικαιούχου προς τον/την παραλήπτη.

Η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή σε μεγάλη ποσότητα, συνεπώς θα ήταν καλό οι δικαιούχοι να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ενισχυτικά στα προγράμματα της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο) ώστε να καλυφθούν περισσότεροι Ηρακλειώτες που έχουν ανάγκη βοήθειας.

«Σε σταθερή βάση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη της βοήθειά μας, με την ευχή κάποτε αυτές οι υπηρεσίες να γίνουν… αχρείαστες. Μέχρι τότε δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο ή μόνη απέναντι στα δύσκολα, πάντα ο Δήμος θα είναι στο πλάι τους σε ό,τι χρειαστεί», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU