Το Fashion club στο Ηράκλειο Αττικής του Μιχάλη Καπίρη & οι αντιδράσεις για τη δολοφονία του – Φωτογραφίες – βίντεο

Κυριάρχησε στα social media του Ηρακλείου, της Νέας Ιωνίας και της Νέας Φιλαδέλφειας η δολοφονία του πρώην πυγμάχου της ΑΕΚ Μιχάλη Καπίρη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην «Καντίνα του Γιάννη» στην οδό Ιφιγενείας 81 στη Νέα Ιωνία, στα όρια με την Μεταμόρφωση και τη Ν.Φιλαδέλφεια.

Δείτε εδώ το βίντεο της δολοφονίας από κάμερα ασφαλείας, από το Mega

Τις επόμενες ώρες, σε όλες αυτές τις περιοχές, ήταν πολλά τα μηνύματα και τα σχόλια συμπάθειας για τον «Κεφάλα», όπως ήταν το παρατσούκλι του. Είτε από φίλους και γνωστούς, είτε από γείτονες, είτε από φίλους της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 58χρονος Μιχάλης Καπίρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Ιωνίας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν είχε και ιδιαίτερη παρουσία στα κυκλώματα της νύχτας.

Σε αυτές τις περιοχές ήταν και η ακτίνα δράσης του κατά την τελευταία 30ετία, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες δεν δημιουργούσε προβλήματα σε επιχειρήσεις της νύχτας, παρόλο που όπως λένε επιχειρηματίες της περιοχής, προσέφερε υπηρεσίες προστασίας.

«Αν δεν είχες χρήματα, είχες την προστασία του μέχρι να ορθοποδήσεις» σημείωναν χαρακτηριστικά.

Αφίσα με εκδήλωση στο Fashion club

Αρκετοί Ηρακλειώτες θα θυμούνται πριν από μερικά χρόνια τις εντυπωσιακές επιγραφές του νυχτερινού κέντρου Fashion club στην οδό Πλαπούτα, στο Παλαιό Ηράκλειο. Μια επιχείρηση που λειτουργούσε από τον Μιχάλη Καπίρη, η οποία ωστόσο δεν πήγε καλά και σταμάτησε τη λειτουργία της.

 

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Μιχάλη Καπίρη από το Fashion club, από το www.palettino.gr

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU