Ένα τραγούδι για τη Θεσσαλία

Θετικά απάντησαν στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Φάμελλος και μέσω αυτών δεκάδες επιφανείς καλλιτέχνες που σχεδιάζουν τη διοργάνωση ενός τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μαραθώνιου για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Φάμελλος και ο τηλεοπτικός παραγωγός Φάνης Συναδινός βρέθηκαν στη Λάρισα μετά από πρόσκληση του Δ. Κουρέτα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας. Μαζί τους και ο Λαρισαίος εικαστικός και μέλος της καλλιτεχνικής επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Κατσίγρα, Χρήστος Παπανικολάου.

Μάλιστα η ομάδα των καλλιτεχνών επισκέφθηκε μαζί με τον Περιφερειάρχη περιοχές της Κάρλας που παραμένουν ακόμα πλημμυρισμένες και συναντήθηκαν με τους πλημμυροπαθείς – κυρίως αγρότες – της περιοχής, σε μια προσπάθεια να έχουν πραγματική εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη η Θεσσαλία από τον Daniel, συνοδευόμενοι από τον αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα Δ. Τσέτσιλα.

Νωρίτερα ο Δ. Κουρέτας τους ενημέρωσε διεξοδικά για τις καταστροφές που υπέστη όλη η Θεσσαλία από τις πρόσφατες πλημμύρες, τις προσπάθειες ανασυγκρότησης που κάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών.

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες σκοπεύουν να διοργανώσουν ένα μεγάλο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μαραθώνιο (πιθανότατα μέσω της ΕΡΤ) στον οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 50 τραγουδιστές, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ενισχύουν τους ανθρώπους κυρίως των παρακάρλιων περιοχών, οι περιουσίες των οποίων χάθηκαν στην πλημμύρα.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU