Τι έγινε στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ Νέας Ιωνίας

Στην κοπή της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ Νέας Ιωνίας αναφέρεται με ανακοίνωσή της η οργάνωση. Μεταξύ άλλων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ιωνιώτη Κώστα Μιστριώτη, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και αυτοδιοικητικού επί σειρά ετών στο δήμο Νέας Ιωνίας, που το 2023 έφυγε από τη ζωή.

Όπως σημειώνεται «με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας, την οποία ευλόγισε ο πατέρας Γεώργιος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας.

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, η Τοπική Οργάνωση τίμησε τον Ταξίαρχο ε.α και Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ, Θανάση Κατερινοπουλο για την πολυετή προσφορά του στο κίνημα και την κοινωνία. Την βράβευση πραγματοποίησε ο τ. Υπουργός Οικονομικών, κ. Φίλιππος Σαχινίδης.

Τηρήθηκε προηγουμένως ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ιωνιώτη συντρόφου, Κώστα Μιστριώτη, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και αυτοδιοικητικού επί σειρά ετών στο Δήμο Νέας Ιωνίας, που το 2023 έφυγε από τη ζωή.

Την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης και το συντονισμό είχε ο Υπεύθυνος Οργανωτικού της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωνίας, κ. Κώστας Εξαδάκτυλος. Παρών και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωνίας, κ. Κώστας Ρόδης.

Την βραδιά άνοιξε η κ. Βασιλική Π. Μελέτη, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Ν. Ιωνίας και μέλος του Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ, με τοποθέτησή της για ζητήματα της  καθημερινότητας των πολιτών, την ενδημική ακρίβεια, την άδικη φορολόγιση και τις συνέπειες της δημοσιονομικής και στεγαστικής κρίσης.

Στην εκδήλωση ως ομιλητές παρευρέθηκαν οι κκ. Ηλίας Κικίλιας, Τομεάρχης Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ και Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και Νίκος Μήλης, Προέδρος της Αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ. Στις εκτενείς τοποθετήσεις τους ανέλυσαν πτυχές του προγράμματος του Kινήματος σχετικά με τις θεσμικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη θωράκιση του πολιτικού μας συστήματος εν όψει των Ευρωεκλογών.

Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση: ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, κ. Παναγιώτης Μανούρης, η τέως Δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”, κ. Δέσποινα Θωμαϊδου, ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” και εκπρόσωπος του Δήμου Νέας Ιωνίας στην ΚΕΔΕ, κ. Χριστοδούλου Βασίλης, ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Ιωάννης Λαζαρίδης.

Επίσης, παραστάθηκαν ο κ. Γεώργιος Ντούρος, Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού και εκπρόσωπος της Γενικής Συνέλευσης Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Τομέα, κ. Νάσος Ζάχος και ο Υπεύθυνος Οργανωτικού της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Τομέα, κ. Παναγιώτης Παπαλυμπέρης.

Επίσης παρόντες ήταν η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα και τ. Υπουργός, κ. Μιλένα Αποστολάκη καθώς και οι τ. υποψήφιοι βουλευτές Βορείου Τομέα και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, κκ. Παναγιώτης Βλάχος,  Ρένια Ζαρκαδούλα, Ρένα Καρανικολάου και Έλενα Μαλουδάκη.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ΑΔΕΔΥ και πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ-ΥΠΠΟ, η κ. Δανάη Τσακάλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, η κ. Έφη Παγκάλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γιώργος Καραμπιζιώτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΚΑ, κ. Ηλίας Κόκκαλης. Στην εκδήλωση παρέστη και ο κ. Γιώργος Διαμαντής, Γραμματέας ΠΑΣΠ Νομικής Αθήνας.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον κ. Σταύρο Παπαγερασίμου, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας, την κ. Ντόρα Κουρτελέση, Αντιπρόεδρο της Α.Ε. Ελευθερούπολης και την κ. Νικολέττα Σίμου, Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Φιλοζωικών Σωματείων Ελλάδας.

Η Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα παλαιά και νέα μέλη που τίμησαν την εκδήλωση και εύχεται μια δημιουργική, ενωτική και νικηφόρα χρονιά για το Κίνημά μας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU