Τράπεζα Πειραιώς: Κλείνει το υποκατάστημα του “Νέου Ηρακλείου” που είναι στη… Μεταμόρφωση

Η αλήθεια είναι πως μπερδευτήκαμε λίγο από τη χθεσινή ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, σχετικά με το ποια υποκαταστήματα πρόκειται να κλείσει.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται να κλείσει το κατάστημα του “Νέου Ηρακλείου” που βρίσκεται στην οδό Ιφιγενείας. Ωστόσο, δεν υπάρχει κατάστημα της Πειραιώς στο Ηράκλειο που να βρίσκεται στην Ιφιγενείας. Υπάρχει το μεγαλύτερο κατάστημα που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία (Ηρακλείου και Ιφιγενείας) και υπάρχει και το μικρότερο κατάστημα που βρίσκεται στην Ιφιγενείας 5, στην Μεταμόρφωση, στα φανάρια του Βλάχου.

Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο, έγινε γνωστό πως πρόκειται να κλείσει αυτό της Μεταμόρφωσης, απλά η Τράπεζα το ονομάζει εκ παραδρομής κατάστημα “Νέου Ηρακλείου”, ίσως επειδή βρίσκεται στην άκρη κυριολεκτικά της Μεταμόρφωσης, στα όρια με την συνοικία της Καναπίτσας του Ηρακλείου. Πρόκειται για το κατάστημα με κωδικό 2099. Αυτό της Ηρακλείου/Ιφιγενείας έχει κωδικό 2035 και αυτό που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, στο ισόγειο του Δημαρχείου (πρώην Αγροτική Τράπεζα) έχει κωδικό 1042.

Επιδημία λουκέτων

Πάντως, ανεξαρτήτως που ανήκει το κάθε κατάστημα, είναι σε εξέλιξη «επιδημία» κλεισίματος υποκαταστημάτων των τραπεζών. Πριν λίγους μήνες έκλεισε η «Εθνική» στον Περισσό, σε λίγες εβδομάδες θα κλείσει η «Εθνική» στην Καλογρέζα, ενώ τώρα κλείνει και αυτό το κατάστημα της Πειραιώς στην Μεταμόρφωση, στα όρια με το Ηράκλειο.

Όλα δείχνουν ότι τα λουκέτα δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Και ήδη μπαίνουν τα πρώτα στοιχήματα, ποιο θα είναι το επόμενο υποκατάστημα τράπεζας που θα κλείσει σε Νέα Ιωνία και Ηράκλειο. Ίσως αν δούμε λίγο τον ευρύτερο χάρτη και σημειώσουμε που είναι τα υποκαταστήματα, θα μπορέσουμε να προβλέψουμε… Το σίγουρο πάντως είναι ότι χαμένοι βγαίνουν οι καταναλωτές, οι οποίοι είτε θα πρέπει να ταλαιπωρούνται σε απίστευτές ουρές, είτε να πληρώνουν τα χαράτσια του e-banking, κυρίως όταν πρόκειται για διατραπεζικές συναλλαγές.  

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU