Υποψήφια με τον Νίκο Μπάμπαλο η Αιμιλία Τζίβα: «Παραμερίζουμε κομματικές διαφορές για το καλό της πόλης»

Στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, εντάσσεται η Αιμιλία Τζίβα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», όπως ανακοίνωσε από την συχνότητα του Επικοινωνία 94Fm σε συνέντευξη που έδωσε στον Βασίλη Νομικό.
Η Αιμιλία Τζίβα ήταν υποψήφια δήμαρχος στο Ηράκλειο Αττικής το 2019 και παραμένει επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης με την παράταξη Δίκτυο Πολιτών. Όπως τόνισε στην συνέντευξη, μπορεί με τον δήμαρχο να προέρχονται από διαφορετικούς κομματικούς χώρους και να έχουν διαφορετική πολιτική ιδεολογία, όμως σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διαχείρισης των προβλημάτων του Δήμου δεν χωράνε κόμματα.
Το ενδιαφέρον για να πάει η πόλη μπροστά και να γίνει η καθημερινότητα των δημοτών καλύτερη είναι κοινό, κάτι που επιβεβαίωσαν, όπως είπε, με τον καλύτερο τρόπο στην υπόθεση της απόκτησης του Κτήματος Φιξ από τον Δήμο, όπου έβαλαν στην άκρη τις όποιες διαφορές, για να μπορέσει ο Δήμος να αγοράσει το Κτήμα Φιξ και να το αποδώσει στους δημότες ως πάρκο, κάνοντας πράξη ένα όραμα δεκαετιών.
Νίκος Μπάμπαλος: “Με την Αιμιλία μας ενώνει η αγάπη για την πόλη”
Παρέμβαση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έκανε και ο Νίκος Μπάμπαλος, σχολιάζοντας ότι η εμπειρία της κας Τζίβα αλλά και η αγάπη που έχει για το Ηράκλειο θα είναι πολύτιμα εργαλεία στην επόμενη δημοτική περίοδο.
Όπως είπε ο δήμαρχος, η παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» έχει ανοικτές τις πόρτες της σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, χωρίς να ζητά κομματική ταυτότητα, παρά μοναδικό εγγυητήριο τη διάθεση για προσφορά για το καλό του Δήμου.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU