Σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Αττικής η κατεπείγουσα αποκατάσταση των πρανών στα λιμανάκια της Βάρκιζας

Μετά την εφαρμογή των κυκλοφοριακών  ρυθμίσεων και την ολοκλήρωση της ειδικής σήμανσης για την εκτροπή της κυκλοφορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε σήμερα η τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα λιμανάκια της Βάρκιζας.

 

Οι σχετικές επείγουσες εργασίες υλοποιούνται μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την προστασία των πολιτών καθώς διαπιστώθηκε υποχώρηση των πρανών. Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν στην άμεση παρέμβαση προκειμένου να μπει τέλος στις επικίνδυνες πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα και να ενισχυθεί η ασφάλεια των πολιτών και των διερχόμενων οχημάτων.

 

Δείτε σχετικό βίντεο: https://youtu.be/2do-KVKoBOw?si=CP1vdlleYIsP471c

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει οι εργασίες αποκατάστασης, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 4 μηνών.

 

Από σήμερα 8/12/2023  θα γίνεται  προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού  (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

  • την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.
  • κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

Χθες Πέμπτη 7/12/2023 υπήρξε αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «ISLAND», από 09.00 έως τις 17.00.  Η κυκλοφορία των οχημάτων  που κινούνταν προς Βάρκιζα-Σούνιο είχε εκτραπεί προς Βάρης – Κορωπίου και στη συνέχεια στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU