Φανή Βελλίδου – Ηράκλειο Αττικής: Ξεκινώντας, από το μικρό – το τοπικό, μπορούμε στην πράξη να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή για όλους

Είμαι Μαθηματικός με ειδίκευση στην ανάλυση υπολογιστικών συστημάτων και στη διαπολιτισμική εκπαίδευση. Εργάζομαι στη Δημόσια Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Από τα νεανικά μου χρόνια συμμετέχω ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολούμαι συστηματικά τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα είμαι Δημοτική Σύμβουλος με το «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής».

Είμαι μέλος του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας.

Εμβληματική προσπάθεια στη διάρκεια της θητείας μου στο δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί το κτήμα Φιξ όπου, παραμερίζοντας παραταξιακές διαφορές και μικροπολιτικά συμφέροντα συνέβαλα με τη θετική ψήφο μου στην απόκτησή του από το Δήμο μας και την απόδοσή του στους κατοίκους της πόλης μας.

Νιώθω περήφανη που ένα αίτημα 40 χρόνων έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

– γιατί πιστεύω ότι, αποτελεί τη βάση της καθημερινότητας του καθενός μας, ότι ξεκινώντας, από το μικρό – το τοπικό, μπορούμε στην πράξη να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή για όλους, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ρατσιστικές, οικονομικές ή άλλες διακρίσεις.

– με την πεποίθηση ότι η κοινωνική πολιτική, η αλληλεγγύη, η προστασία του περιβάλλοντος και ο πολιτισμός, με τη συμμετοχή των πολιτών, αποτελούν μαθητεία δημοκρατίας.

– με στόχο να συμβάλω ουσιαστικά στη μακρά δημοκρατική αυτοδιοικητική παράδοση και το ισχυρό αντιφασιστικό κίνημα που υπάρχει στην πόλη μας.

 

Φανή Βελλίδου

Η Φανή Βελλίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη” και επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU