Στο πειθαρχικό ο οδηγός λεωφορείου για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον Ιωνιώτη Χρήστο Μελέτη

Τον Χρήστο Μελέτη τον είχαμε φιλοξενήσει πριν λίγες ημέρες στο zonews.gr (δείτε εδώ: Χρήστος Μελέτης – Νέα Ιωνία: Οι πολιτικές αποκλεισμού στη Νέα Ιωνία πρέπει να αλλάξουν ) με αφορμή την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας με την παράταξη «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία».

Λίγες εβδομάδες μετά, ένα βιντεό του στο tik tok έγινε viral με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου, όταν ο Χρήστος ζήτησε να κατέβει η ειδική μπάρα για να μπει στο όχημα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

@kapten_amearika Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; (no pun intended) #oasa #anapiria #amea @kyriakosmitsotakis_ ♬ original sound – Κάπτεν ΑμεΆρικα

Και σε μορφή youtube εδώ:

 

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού προς τον Χρήστο που θέλησε να μπει στο λεωφορείο λέγοντας του χαρακτηριστικά «γιατί βγαίνεις έξω;», προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μετά το ντροπιαστικό σχόλιο ο οδηγός του αστικού λεωφορείου παραπέμφθηκε σε πειθαρχικό έλεγχο, ενώ σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση, ΟΑΣΑ και ΟΣΥ καταδικάζουν κάθε προσβλητική συμπεριφορά των οδηγών απέναντι σε κάθε επιβάτη.

«Οι διοικήσεις των ΟΑΣΑ και ΟΣΥ λαμβάνοντας γνώση για περιστατικό απρεπούς και καταδικαστέας συμπεριφοράς οδηγού σε επιβάτη με αναπηρικό αμαξίδιο, έδωσαν εντολή για τις προβλεπόμενες ενέργειες σχετικά με τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού.

Ενεργοποιήθηκαν ήδη οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του εν λόγω υπαλλήλου, προκειμένου να κληθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Προσβλητικές συμπεριφορές όπως αυτή, όχι μόνο δεν συνάδουν με τις αρχές του ομίλου Αστικών Συγκοινωνιών (η ΟΣΥ διαθέτει μόνιμη Υπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών με αναπηρία, ενώ αναπτύσσει συγκεκριμένο σχέδιο εξυπηρέτησης όλων των επιβατών που έχουν κινητικά προβλήματα), αλλά είναι καταδικαστέες και θα έχουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU