Γιώργος Ζαχάρος – Ηράκλειο Αττικής: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό»

Κινητοποιήσεις σαν αυτές που πραγματοποιήθηκαν στην τελευταία 24ωρη πανελλαδική απεργία είναι μονόδρομος, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του λαού, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Ζαχάρος, σε συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Ο εργαζόμενοι συνειδητοποιούν ότι τα μεγάλα λόγια δεν λύνουν τα προβλήματά τους. Οι κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος… μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχάρος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αναλυτικά στις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης, όπως είναι η επέκταση της λεωφόρου Κύμης, η απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ, τα σεισμόπληκτα σχολεία, η ενεργειακή κρίση και η κοινωνικές υπηρεσίες.

«Έχουμε βάλει ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο κόκκινη γραμμή στα σχέδια του υπουργείου για το έργο της Κύμης. Δεν θα δεχτούμε μια τριχοτόμηση του Ηρακλείου. Θα πρέπει να καλυφθεί το κομμάτι της Κύμης», ήταν τα λόγια του Γιώργου Ζαχάρου.

Όσον αφορά τις κοινωνικές υπηρεσίες, ο επικεφαλής της ΛΣ Ηρακλείου Αττικής υποστήριξε πως υπάρχουν περιθώρια για να στηριχτούν ακόμα περισσότερο οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τη δημοτική αρχή να ακολουθήσει το παράδειγμα του δημάρχου Πατρών Νίκου Πελετίδη και να διεκδικήσει μαζί με το λαό την επίλυση των προβλημάτων της πόλης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Ζαχάρου στο παρακάτω link:

www.mixcloud.com/94fm/ο-γιώργος-ζαχάρος-στον-940-σε-εφ-όλης-της-ύλης-συνέντευξη/

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU