Ζώδια από την Ντάλια – Αύγουστος 2024: Λέοντες, τον τόνο στη γενέθλια φιέστα σας δίνει η Σελήνη

Keep calm and carry on Κριοί

Τρικυμία εν κρανίω, εν καρδία και εν τσέπη ο Αύγουστος αλλά αγάντα καπετάνιοι θα το περάσουν όλα τα ζώδια. Αιτία ο τζαναμπέτης Ερμής που για άλλη μια φορά γυρίζει Ζώδιαανάδρομος αρχικά στην Παρθένο μέχρι τις 14 και έπειτα στον Λεόντα μέχρι τις 28. Για το πρώτο μισό του μήνα λοιπόν δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη συνεννόησή σας με τους άλλους αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιείτε (mail, τηλέφωνο, social media).

Προσοχή επίσης στις μεταφορές είτε αφορούν το μεταφορικό σας μέσο είτε τα… εισιτήρια του αεροπλάνου. Από τις 15 και μετά… η αγάπη είναι ζάλη. Η ομίχλη του ανάδρομου πέφτει στα ερωτικά σους οπού δεν ξέρετε να ο σύντροφος σας είναι ο ιδανικός, αν θέλετε να επιστρέψτε στον/την πρώην ή μπορεί και να επιστρέψει ο/η πρώην και εκεί να σας δω! Το καλό κομμάτι του μήνα πάρα τον χαοτικό Ερμή αφορά τις μέρες γύρω απ’ τη νέα Σελήνη στις 04/08.

Είναι οι ημέρες (και νύχτες φυσικά) για να διασκεδάσετε, να εμπνευστείτε, να νιώσετε καλοκαίρι βρε παιδί!

(Τip SOS: 14 με 20/08 προτιμήστε να χάσετε καμιά μάχη για να κερδίσετε τον πόλεμο!)

 

Summer time Ταύροι

Πρώτα τα καλά νέου του πρώτου δεκαπενθήμερου του Αυγούστου. Είναι το ιδανικό διάστημα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Θα μπορέστε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, Ζώδιανα αναθερμάνετε τις σχέσεις με τον σύντροφό σας ( ή να βρείτε καινούργιο σαν κοχυλάκι στην αμμουδιά), να πιείτε ένα κοκτέιλ παραπάνω και να χαρείτε το καλοκαίρι του ’24.

Ο ανάδρομος Ερμής με τους μπελάδες του έχει ξεκινήσει από την αρχή του μήνα είναι όμως το δεύτερο δεκαπενθήμερο που θα σας σκουντήξει όχι πολύ φιλικά. Το διάστημα 14-20 είναι μια απαιτητική περίοδος για όλα τα ζώδια. Το κομμάτι που «πονάει» όσον αφορά εσάς είναι το οικονομικό/επαγγελματικό.

Στην προσπάθεια σας να το βάλετε σε τάξη και να νιώσετε την απαραίτητη ασφάλεια αποφύγετε να εμπλακείτε σε ρήξεις ή να υπερβάλλετε στον τρόπο που διεκδικείτε. Η Πανσέληνος στις 19/08 αλλάζει το επαγγελματικό σας σκηνικό. Κάθε αλλαγή και δύσκολη αλλά για καλό δεν λένε;

(Tip and spend: Μη βογκήξετε τις κάρτες στις διακοπές. Υπάρχει κι η επιστροφή!)

 

Σούπερ-Δίδυμοι

Ο μήνας ξεκινά με αέρα στα πανιά σας μιας και ο Άρης με τον Δία στο ζώδιο σας σας γεμίζουν ενέργεια, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, πειθώ… λάμπετε Μπάμπη μου! ΖώδιαΕξαιρετικό διάστημα για διακοπές, ταξίδια και γνωριμίες κάθε είδους (ακόμα και επαγγελματικές!). Ο ανάδρομος Ερμής (κυβερνήτης σας) δεν σας ταλαιπωρεί ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα. Από τις 15/08 όταν περνάει στο Λέοντα αρχίζει νέος κύκλος μαθημάτων.

Ώρα να ζυγίσετε συνεργασίες και συμμαχίες και να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον τους. Μην προχωρήσετε ωστόσο σε άμεσες αποφάσεις μέχρι να μπει ο Σεπτέμβρης. Το διάστημα 14-20 παρά την παραδοσιακή θερινή ραστώνη θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας γιατί έρχεται πολλή-πολλή δουλειά, τόση που θα νιώσετε ότι σας ξεπερνάει. Ελάτε τώρα, εσείς όλα τα μπορείτε!

Αν είναι κάποιος που μπορεί να λειτουργήσει υπό πίεση είναι ένας Δίδυμος τον Αύγουστο και μάλιστα με Πανσέληνο 19/08 που φέρνει απρόοπτα και νεύρα!

(Tip ‘πες τώρα!!!: Μη βιάζεσαι. Ούτε στην οδήγηση, ούτε στα συμπεράσματα, ούτε στις εξελίξεις!)

 

Το χρώμα του χρήματος Καρκίνοι

Ο τομέας των οικονομικών σε όλες του τις εκδοχές θα σας απασχολήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Πρώτα απ’ όλα εξερευνείτε, σχεδιάζετε, «ψάχνεστε» για νέες πηγές Ζώδιαεισοδημάτων και μάλιστα μια τέτοια πόρτα φαίνεται να ανοίγει κοντά στη νέα Σελήνη στις 04/08.

Ακόμα και τα ταξιδάκια αναψυχής μπορούν να φέρουν μια τέτοια καλή εξέλιξη και μπορούν να εξελιχτούν σε pleasure and business. Πάντα βέβαια πρέπει να θυμάστε ότι τα λεφτά δεν πρέπει να μπαίνουν απ’ τη μια και να βγαίνουν απ’ την άλλη τσέπη, ακόμα κι αν είναι διακοπές και θέλετε να ξεσκάσετε. Μιλώντας για ταξίδια προγραμματίστε με κάθε λεπτομέρεια τα διαδικαστικά γιατί ο ανάδρομος Ερμής βάζει τις τρικλοποδιές όλο σχεδόν τον μήνα.

Με την ίδια σχολαστικότητα ασχοληθείτε με τα πρακτικά των οικονομικών σας (δάνεια, κάρτες, ρυθμίσεις) για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων απροόπτων ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 19/08. Λίγη οργάνωση πάντα βοηθάει, μεγάλη αλήθεια.

(Tip me if you can: Προσοχή σ’ όσους κάνουν τον φίλο μπροστά αλλά πριονίζουν την προαγωγή/αύξηση  από πίσω!)

 

Happy Birthday to you Λέοντες

Πολύχρονοι και καλόχρονοι βασιλιάδες του ζωδιακού! Τον τόνο στη γενέθλια φιέστα σας δίνει η Σελήνη, τόσο στην πρώτη της εμφάνιση 04/08 όσο και στην κορύφωση της στις Ζώδια19/08. Φυσικά δεν ξεχνάμε και τον ανάδρομο Ερμή που θα έρθει στο πάρτι σας στις 15/08. Δεν θα πλήξετε, δεν θα πλήξετε! Ξεκινήστε σχέδια, θέστε στόχους, κάντε αλλαγές (από καριέρα μέχρι κόμμωση). Ακόμα και έξοδα επιτρέπονται για να το χαρείτε (με κάποιο τράτο βέβαια γιατί οι λογαριασμοί τρέχουν).

Βέβαια το δύσκολο διάστημα 14-20 δεν θα το αποφύγετε (όπως όλοι μας άλλωστε). Αποφύγετε να πάρετε οποιουδήποτε είδους ρίσκο, μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε αρκετά καλά και μη λειτουργήσετε εν θερμώ ακόμα κι αν νιώσετε πολύ πιεσμένοι.

Η Πανσέληνος στις 19/08 κλυδωνίζει  μια σχέση ή συνεργασία (αλλά έτσι είναι όταν μπαίνουν στη μέση τα λεφτά). Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αφήστε το για το κλείσιμο του μήνα (29/08) κι ακόμα καλύτερα από Σεπτέμβρη.

(Tip and Care: Μην τα πιείτε και φαρμάκι τα της Πανσελήνου. Θερίζουν τα ψυχοσωματικά!)

 

Μύ-κο-νοοοος Παρθένοι

Αφήστε τις παρθενίστικες μελαγχολίες και πηγαίνετε διακοπές εδώ και τώρα!!! Το ένστικτο, ένστικτο είναι, σωστά σας προειδοποιεί ότι κάτι παίζεται στο παρασκήνιο αλλά γιατί Ζώδιααγαπητοί μου να είναι για το κακό σας στην τελική; Ευτυχώς με το πέρασμα της Αφροδίτης 05/08 στο ζώδιο σας είστε πανέτοιμοι να απολαύσετε τις διακοπές στη Μύκονοοο (ή και αλλού). Βέβαια την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος επίσης στο ζώδιο σας αλλά who cares; Εσείς είστε στη Μύκονοοοο!

Αφήστε τα όλα πίσω και περάστε καλά. Θα χρειαστείτε τις γεμάτες μπαταρίες άμα τη επιστροφή σας. Βλέπετε αγαπητοί από τις 14 και μέχρι τις 20 οι εξελίξεις θα τρέξουν με καταιγιστικό ρυθμό, με πολλές ανατροπές για γερά νεύρα, και χωρίς να μπορείτε να τις ελέγξετε.

Αποκορύφωμα η Πανσέληνος στις 19/08 κομίζοντας απρόοπτες αλλαγές, ακόμα και χωροταξικές. Δείξτε ψυχραιμία και εφευρετικότητα και προς Θεού κρατήστε χαμηλούς τόνους. Από τις 29/08 βρίσκονται λύσεις.

(Τip it to keep it: Πρώτα η υγεία σας και των αγαπημένων σας! Family check up μετά τις διακοπές!)

 

Τσιτωμένοι Ζυγοί

Με άγχος ξεκινάει ο μήνας κι εσείς τις διακοπές. Τώρα γιατί είστε τέτοιοι τύποι και χαλάτε την παρέα;  Ευτυχώς που με τη νέα Σελήνη (στον φίλο σας Λέοντα)  στις 04/08 Ζώδιααποφασίζετε να το δείτε λίγο αλλιώς και να χαλαρώσετε κάπως. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, κανείς μας άλλωστε, φροντίστε λοιπόν να διασκεδάσετε λίγο τώρα που μπορείτε (το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα) γιατί από τις 14 αρχίζουν τα μπελαλίδικα.

Το στρες για τα επαγγελματικά/οικονομικά αυξάνεται γεωμετρικά ειδικά δε αν έχετε κάνει νέα ξεκινήματα. Οι αναποδιές, αναβολές, παρεξηγήσεις του ανάδρομου Ερμή βάζουν το χεράκι τους σ’ αυτό ενώ η Πανσέληνος στις 19/08 κορυφώνει την ψυχολογική ένταση. Προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία.

Δεν χρειάζεται να επαληθευτεί το χειρότερο σενάριο σας και δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι είναι εναντίον σας. Αν κάποιοι όμως είναι, όπως το ένστικτό σας φωνάζει εδώ και καιρό, ξεφορτωθείτε τους (αλλά από τις 29 και μετά για σιγουριά!)

(Τip for Kids:  Προσοχή στο θέμα «παιδί» σε όλα τα πιθανά σενάρια!)

 

Με δείκτη προστασίας Σκορπιοί

Εντάξει, ο Αύγουστος δεν είναι εύκολος για κανέναν στον ζωδιακό κύκλο. Ωστόσο με κάποιον τρόπο δεν σας παίρνουν τα σκάγια της μεγάλης κρίσης. Απ’ τη μία η νέα Σελήνη Ζώδιαστις 04/08 σας δίνουν δυναμικότητα και ενέργεια να χαράξετε νέους στόχους στα επαγγελματικά αλλά και η Αφροδίτη στην φίλη σας Παρθένο στις 05/08 σας φέρνει ευκαιρίες να ξεδώσετε, να κάνετε καινούργιους φίλους αλλά και να τονώσετε τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σχέσεις.

Εντάξει, υπάρχει και το μη τζιζ διάστημα 14-20 που όλοι θα δυσκολευτούμε με τον Κρόνο και τα… ξινά του. Ακόμα κι εδώ όμως δεν θα μείνετε ακάλυπτοι στα τερτίπια του. Το σημείο που απαιτεί προσοχή για εσάς είναι τα οικονομικά (τι άλλο;). Κάποια απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να ταρακουνήσουν τις οικονομίες σας αλλά αν λάβουμε υπόψη και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να πάρετε πίσω και κάποια απ’ τα χρωστούμενα που σχεδόν είχατε ξεχάσει και το ταρακούνημα να είναι θετικό.

Η Πανσέληνος στις 19/08 σας υπενθυμίζει το ετήσιο τσεκ απ.

(Αυγουστιάτικο Tip: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αυτό τον μήνα. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!)

 

Πάθος με το μέτρο Τοξότες

Με ενθουσιασμό, όρεξη για νέες περιπέτειες και αισιοδοξία σας βρίσκει ο Αύγουστος στις 04/08 συμφωνεί και επαυξάνει. Έλα όμως που γυρίζει κι Ερμής ανάδρομος στις 05/08 Ζώδιακι αρχίζουν οι αμφιβολίες κι οι αμφισβητήσεις; Αν το χειριστείτε έξυπνα, θα το χρησιμοποιήσετε σαν ευκαιρία για να τελειοποιήσετε τα σχέδια σας ξανατσεκάροντας μέχρι  την τελευταία ανθυπολεπτομέρεια κι από Σεπτέμβρη φτου και βγαίνω.

Γιατί από Σεπτέμβρη; Γιατί προηγείται το άχαρο διάστημα 14 με 20 του μηνός οπού θα πρέπει να ξαναελεγχθούν επίσης ενδελεχώς οι ποιοτικές λεπτομέρειες στις συνεργασίες σας με αποκορύφωμα την Πανσέληνο 19/08 και τις γύρω της ημέρες. Με τον ανάδρομο να διαρκεί μέχρι τις 28 του μήνα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στο τι λέτε ή δημοσιεύετε (ή και δημοσιεύεται για εσάς) ενώ υποθέσεις νομικές θα πάρουν τον αίσιο δρόμο από τον Σεπτέμβρη.

Στο κλείσιμο του μήνα από τις 28 και μετά η μεγάλη ένταση καταλαγιάζει και είστε σε θέση να κινηθείτε πολύ πιο άνετα.

(Tip and Drive:Μπαμπά μην τρέχεις. Προσοχή στο τιμόνι μεταξύ 10 με 20/08!)

 

Το καλό για το τέλος Αιγόκεροι

Σχετικά προστατευμένοι μέσα στην πλανητική αναμπουμπούλα του Αύγουστοι θα ασχοληθείτε κυρίως με τα (αγαπημένα σας) επαγγελματικά/οικονομικά, τις σωστές Ζώδιασυνεργασίες και την αίσθηση ασφάλειας. Η νέα Σελήνη στις 04/08 ενδέχεται να φέρει μια νέα πηγή εσόδων, πράγμα θετικό. Πράγμα αρνητικό όμως ή τέλος πάντων μπελαλίδικο ο ανάδρομος Ερμής από την επόμενη μέρα 05/08 στην Παρθένο  που βάζει εμπόδια κάθε είδους κι απαιτεί εντατικά διπλοτσεκαρίσματα στην επικοινωνία, τις μεταφορές αλλά και τους νόμους.

Με το πέρασμά του στον Λέοντα στις 15/08 ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει ειδικά δε όταν αρχίσουν και τα τερτίπια του Κρόνου με Άρη και Δία (14-20), με σημείο αποκορύφωσης την Πανσέληνο 19/08. Τι να κάνετε: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλακείτε σε ρήξεις για οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες ή και συγγενείς.

Μην παραμελείτε την υγεία σας και τις ανάγκες σας. Μην γκρινιάζετε. Από 28/08 όλα τα καυτά θέματα μπαίνουν σιγά-σιγά σε τάξη.

(Τip ζωής: Προστατέψτε τους δικούς ανθρώπους αλλά μην ξεχνάτε να προστατεύετε κι εσάς!)

 

Έπεσε έρωτας Υδροχόοι.

Καλά μαντάτα για έρωτες, σχέσεις και συνεργασίες φέρνει ο Αύγουστος  Επιτέλους. Η νέα Σελήνη στις 04/08 φέρνει καινούργια πρόσωπα που μπορείτε να ερωτευτείτε, να Ζώδιασυνεργαστείτε με επιτυχία ή να αποκτήσετε φιλία ζωής. Το ότι ο Ερμής την αμέσως επόμενη ημέρα (05/08) γυρίζει ανάδρομος και σας τσιγκλάει στο οικονομικό κομμάτι ας μην κάμψει το ηθικό και την ανεβασμένη σας διάθεση.

Στο κάτω-κάτω έχετε και την Αφροδίτη απ’ την Παρθένο που θα επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή να διασώσει τη ρευστότητά σας. Τα δύσκολα του μήνα και για εσάς και για όλους μας αφορούν κυρίως το διάστημα 14 με 20 όταν θα ενεργοποιηθούν οι αναμνήσεις του παρελθόντος και θα τείνετε να περάσετε το καινούριο αίσθημα από 40 κύματα για να αποδείξετε ντε και καλά ότι τελικά ήταν ένας …ενθουσιασμός (καλέ μπορεί και να μην είναι). Αντισταθείτε στις φοβίες σας.

Το τελικό τεστ θα λάβει χώρα την Πανσέληνο 19/08 και τις γύρω μέρες. Αντισταθείτε. Δώσ’ του/της  μία ευκαιρία!

(Τip και δέος: Κι εν πάση περιπτώσει μην τον/την πάρετε απ’ τα μούτρα τον χριστιανό/ή!)

 

Κάνε ένα Kit-Kat Ιχθείς

Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα στις ιλιγγιώδεις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει εδώ και καιρό. Είτε έχετε άδεια, είτε δεν έχετε, είτε αντέχει το πορτοφόλι, είτε περισσεύει

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

μήνας στο τέλος του μισθού πρέπει να βρείτε μια… πατέντα χαλάρωσης γιατί το σώμα θα σας αφήσει στα μισά της διαδρομής (και πιθανά στο καλύτερο σημείο). Αυτό το μήνυμα σας στέλνει η νέα Σελήνη στις 04/08 και καλό θα ήταν να το λάβετε εγκαίρως.

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 05/08 σας φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν προσωρινά γιατί η αλήθεια είναι πως πλέον έχετε γίνει πιο πρακτικοί και σταθεροί στην τωρινή σας σχέση (ή τις ανάγκες σας).

Αυτά κάνει ο Κρόνος βλέπεις. Βέβαια μεταξύ 14-20 ο Κρόνος κάνει κι άλλα, όπως να σας ωθεί στα όρια σας  στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να σας φέρνει σε ρήξη με την οικογένεια ή το αμόρε που θέλουν κάτι παραπάνω από σας από το να σας βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο (αν το επιτρέψουν οι προθεσμίες του πρότζεκτ).

(Doc’s Tip: Μην αφήνετε θέματα υγείας να χρονίζουν. Όχι δεν θα περάσει από μόνο του!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU