Ζώδια από την Ντάλια – Ιούλιος 2023: Καρκίνοι, Tip and Tuck: Αφήστε την αντιρυτιδική της Ρίτσας για μετά την ανάδρομη!

Business and pleasure Κριοί

Με μια Πανσέληνο που τρέχει και τρέφει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες στο καλημέρα του μήνα (03/07) φαίνεται πώς τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει απ’ τον θρίαμβο των πρότζεκτ σας (παλιών και καινούργιων).

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη και ο Άρης στον φιλικό σας Λέοντα, σας καλούν να απολαύσετε τις χαρές της καλοκαιρινής ζωής  με το γνωστό σας πάθος. Όλα πρίμα λοιπόν μέχρι που στο παραμύθι μπαίνει το ξινό νέο φεγγαράκι στις 17/07.

Μετά από 18 χρόνια οι δεσμοί της Σελήνης (το Κάρμα που λέμε) επανέρχονται στο ζώδιο σας (και τον απέναντι Ζυγό) επιφέροντας πολλές και βαθιές αλλαγές για τα 2 επόμενα χρόνια σ’ όλους τους τομείς (προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, εργασία). Φυσικά ό,τι αλλάζει είναι πάντα για καλό μεν αλλά η διαδικασία απαιτεί υπομονή, αντοχή, ψυχραιμία και θάρρος.

Με την Αφροδίτη να γυρνάει ανάδρομη στις 23/07 και μέχρι τις 04/09 αποφύγετε να επενδύσετε ερωτικά (και όχι μόνο) μέχρι να ξαναμπεί στον ίσιο δρόμο.

(Doctor’s Τip: Κλείστε και για κάνα τσεκάπ Ιούλιος είναι, θα ‘χει ραντεβού!)

 

Ηλία ρίχ΄το Ταύροι

Ακόμα κι αν θέλετε να ρίξετε μπουρλότο, να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να εξαφανιστείτε σ’ ένα ερημονήσι, διαβάστε με προσεκτικά. Ο μήνας ξεκινά (και προχωρά) με αέρα στα πανιά σας για να εκφραστείτε, να σας ακούσουνε με ευήκοα ώτα και να καταφέρετε ό,τι κι αν λαχταράτε.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Βέβαια εσείς νιώθετε εντελώς ξεζουμισμένοι τόσο από τις απαιτήσεις στη δουλειά, όσο και από την αγωνιώδη καθημερινή προσπάθεια να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή οπότε τι να λαχταρήσετε θα μου πείτε.

Η πίεση όμως όσο προχωρά ο Ιούλιος και κυρίως από τις 10 και μετά υποχωρεί και μπορείτε επιτέλους να πάρετε ανάσα. Με τη νέα Σελήνη δε, στις 17 η όρεξη για ζωή και απόλαυση σας παρασύρουν στον ευχάριστο χορό τους.

Επιβιβαστείτε στο πλοίο της γραμμής, αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι, βγείτε για δροσερά κοκτέιλ, ξαναβρεθείτε με αγαπημένους και ανταλλάξτε γλυκές κουβέντες. Ε, τώρα ερωτικά… με ανάδρομη Αφροδίτη (23/07 μέχρι και 04/09) μη βιαστείτε να πείτε ότι βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας!

(Family Tip: Με την ανάδρομη πάρτε κάνα τηλέφωνο τη θεία Μαρία! -μόνιμα ανάδρομη!)

 

Θερινή ραστώνη Δίδυμοι;

Όχι εσείς. Αυτά περί χαλάρωσης, τεμπελιάς, ξαπλώστρα-παραλία-μοχίτο ξεχάστε τα φέτος. Έχουμε εκλογές (τις άλλες, τις αυτοδιοικητικές) και τρέχουμε ή έχουμε το καινούργιο μαγαζί που ανοίγει τον Σεπτέμβρη και επίσης τρέχουμε ή έρχεται ο διάδοχος τον Αύγουστο και μαντέψτε… τρέχουμε!

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Σε πυρετικούς ρυθμούς θα κινηθεί ο Ιούλιος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι ευχάριστος, δημιουργικός και εν τέλει άκρως επιτυχημένος. Με τη νέα Σελήνη στις 17/07 η απόκτηση οικονομικής ασφάλειας μπαίνει σε πρώτο πλάνο κι η αλήθεια είναι πώς το καινούργιο φεγγάρι είναι αρκετά υποστηρικτικό στην προσπάθειά σας. Ωστόσο αποφύγετε οικονομικά πάρε-δώσε το διάστημα 23/07 με 04/09 γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπερδέψει τα πράγματα.

Τα ίδια μπερδέματα μπορούν να προκύψουν και στις προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις αυτό το διάστημα. Προτιμήστε (δύσκολο, το ξέρω) να μιλάτε λιγότερο και να ακούτε περισσότερο

(Tip ‘πες τώρα!!!: Προσοχή στις σπατάλες, οικονομικές, σωματικές, πνευματικές!)

 

Happy Birthday Καρκίνοι

Πολύχρονοι και λαμπεροί έτσι όπως όλα τα φώτα είναι πάνω σας τον φετινό Ιούλιο. Ήλιος-Ερμής-Δίας με το καλημέρα του μήνα σας ανοίγουν δρόμους να πατήσετε γκάζι για όπου λαχταράτε να πάτε. Σε μια νέα πολλά υποσχόμενη δουλειά; Στο Πανεπιστήμιο; Στο Εφετείο; Στη Λισσαβόνα;

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

Η ανοδική σας πορεία σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αυξάνει το επικοινωνιακό σας τάλαντο ειδικά μετά τις 10 του μηνός που φουλάρετε ενέργεια και δυναμικότητα και είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού της ζωής σας. Με τη νέα Σελήνη στις 17/07 δεν μιλάμε πλέον για αλλαγή σελίδας, αλλά μάλλον για αλλαγή κεφαλαίου, μη σας πω και βιβλίου.

Παρά την τάση σας να κεράσετε όλο το μαγαζί για να γιορτάσετε, κινηθείτε με ένα σχετικό μέτρο και διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας. Οπωσδήποτε μην υποκύψετε σε πειρασμούς (οικονομικούς) την περίοδο 23/07 με 04/09. Είναι η ανάδρομη Αφροδίτη που θα προσπαθήσει να σας παρασύρει αλλά να θυμάστε πώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

(Tip and Tuck: Αφήστε την αντιρυτιδική της Ρίτσας για μετά την ανάδρομη!)

 

 

Πρόεδροι Λέοντες

Το ηλεκτρισμένο κλίμα του Ιουνίου με τους σημαντικούς άλλους συνεχίζεται και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Αντιπαραθέσεις, διαφωνίες, πίεση και πυκνή ομίχλη για το τι (και πώς) μέλλει γενέσθαι. Εύκολες λύσεις και χωρίς προσωπικό κόστος δεν υπάρχουν, ωστόσο εκείνο που χρειάζεται για τα επόμενα βήματα είναι η ειλικρίνεια και ο διάλογος με την άλλη πλευρά.

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Από τις 10 του μήνα με τον Άρη να περνά στην Παρθένο και τον Ερμή από τις 11 στο ζώδιο σας, νέες προοπτικές και σχέδια σας λύνουν τα χέρια (και των γύρω σας επίσης).

Το βάρος αρχίζει ουσιαστικά να ελαφραίνει με τη νέα Σελήνη στις 17/07 κυρίως γιατί καθαρίζει το μυαλό σας (και η καρδιά) και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Κοινοποιείστε τις προς το παρόν μόνο σε πρόσωπα εμπιστοσύνης και επιτρέψτε να βάλουν το λιθαράκι τους. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας στις 23/07 και μέχρι 04/09, δεσμευτείτε να σας φροντίσετε και αποφύγετε οποιαδήποτε άλλη δέσμευση.

(Τip και δέος: Αγκαλιάστε το καινούργιο ή μήπως το ‘χετε ήδη κάνει;)

 

Στην αρχή θα φάμε χαβιάρι Παρθένοι

Το καλό ή μάλλον το πιο ξεκούραστο κομμάτι του Ιουλίου είναι σίγουρα το πρώτο δεκαήμερό του. Ερμής, Δίας και Ήλιος με την πρωτομηνιά σας καλούν να κλείσετε ραντεβουδάκια πονηρά, να φύγετε ταξιδάκια χαλαρά, να βρεθείτε με φίλους για ποτάκια δροσερά.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Κι ύστερα κι ύστερα ο Άρης έρχεται στο ζώδιο σας και αρχίζει η δράση και οι έγνοιες!!! Τα θετικά νέα είναι πώς θα έχετε το δυναμικό να κυνηγήσετε κάθε στόχο που έχετε και να τον υλοποιήσετε. Το σχετικώς αρνητικό είναι πως και διακοπές να είστε το μυαλό σας θα ΄ναι στη δουλειά!

Με τη νέα Σελήνη στις 17/07, ανακαλύψτε ξανά τη χαρά (και την επιτυχία) της συλλογικής προσπάθειας για την επίτευξη ενός στόχου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη που ξεκινά στις 23/07 (και μέχρι τις 04/09) μια πυκνή μελαγχολική ομίχλη σκεπάζει τον ερωτικό σας ουρανό και μπερδεύει το σήμερα με το χτες. Αντισταθείτε στην ασφάλεια του παρελθόντος ή εν τέλει, κάντε την όποια κίνηση μετά τις 05/09 (αν συντρέχει ακόμα λόγος).

(Τip Ιουλίου: Προσοχή στα ρίσκα στις γύρω απ’ τις 20/07. Χαμηλές πτήσεις only!)

 

Ζυγίζοντες σωστά Ζυγοί

Με τα καλωσορίσματα Ερμή, Δία και Ήλιου μπαίνει ο Ιούλιος αγαπητοί Ζυγοί και σας φέρνει προτάσεις και επιτυχίες στον χώρο της δουλειάς. Για να ισορροπήσει όμως η ζυγαριά σας πρέπει να δώσετε βάρος και στην προσωπική σας ζωή και τους αγαπημένους σας και αυτό έρχεται να σας υπενθυμίσει, η Πανσέληνος στις 03/07, όταν η οικογένεια θα απαιτήσει (κάπως πιεστικά) παραπάνω χρόνο από ‘σας.

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Η πίεση αυτή καταλαγιάζει γύρω στις 10/07 όταν εσείς οι ίδιοι αποφασίζετε να ρίξετε τους ρυθμούς και να ξεκουραστείτε. Στις 17/07 με τη νέα Σελήνη αλλά και τον Άρη στην Παρθένο νέα επαγγελματικά σχέδια σας μπαίνουν στο μυαλό κι αρχίζετε διακριτικά να βολιδοσκοπείτε περί αυτών πιθανούς συνεργάτες (ή και πελάτες).

Με την Αφροδίτη (κυβερνήτη του ζωδίου σας) να γυρνά ανάδρομη στις 23/07 οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους ταρακουνιούνται. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως να επενδύσετε σε νέες γνωριμίες μέχρι τις 04/09 που ορθοδρομεί.

(Tip SOS: Μακριά από παιχνίδια εξουσίας. Εσείς είστε καλά παιδιά!)

 

Κι όμως κινείται Σκορπιοί.

Επιτέλους οι εξελίξεις ξεκόλλησαν και τα πράγματα προχωράνε σε όλους τους τομείς. Μάλιστα κάτω από την υψηλή επίβλεψη Ερμή, Δία και Ήλιου ο Ιούλιος δεν μπαίνει μόνο δυναμικά αλλά και ευχάριστα. Οι αυξημένες απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς είναι μέχρι τις 09/07 με τον Άρη στον Λέοντα, με το που μπει η 10/07 κλείστε υπολογιστές και βουρ για παραλία γιατί το παρακάνετε στις

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

υποχρεώσεις τόσον καιρό. Παρ’ όλη την ανεμελιά των διακοπών ωστόσο το μυαλό σας κατεβάζει ιδέες στο μπιτσόμπαρο που με την επιστροφή μπορείτε να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή και να σας ανοίξουν νέους δρόμους στην καριέρα.

Το «κι όμως κινείται» απ’ την άλλη μεριά, ισχύει και για τον τρόπο σκέψης σας ή την έμπνευση σας οι οποίες δείχνουν να διαφοροποιούνται από την ως τώρα πεπατημένη σας.

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα από 23/07 ως 04/09 ενδέχεται να αναβιώσουν κάποιες καλές συνεργασίες του παρελθόντος που προφανώς έχουν ακόμα να δώσουν πολλά.

(Clear Tip: Μην αφήνετε τίποτα κάτω απ’ το χαλί! Σκούπα-φαράσι-ασφάλεια!)

 

Η σαμπάνια ζεστή Τοξότες

Ούτε που ξέρετε τι σας φταίει (που ξέρετε δηλαδή αλλά τέλος πάντων), ούτε που ξέρετε τι θα θέλατε για να σηκωθείτε απ’ το κρεβάτι, ούτε και που σας πολυνοιάζει… Δεν είναι αρνητικός ο Ιούλιος αλλά εσείς δεν… Η μαμά Πανσέληνος όμως θα ‘ρθει να σας βαρέσει το καμπανάκι στις 03/07 να σας πει να στύψετε το μυαλό σας και τις γνωριμίες να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

ιλιγγιωδώς.

Τα καλά νέα; Θα τις βρείτε. Τα όχι και τόσο καλά νέα; Νιώθετε κάπως σαν ρομπότ που απλά κάνει αυτό που πρέπει κι αυτό δεν σας πάει καθόλου. Αξιοποιείστε τη νέα Σελήνη στις 17/07 λοιπόν και αποχωρήστε από καταστάσεις που δεν σας δίνουν πλέον τίποτα ουσιαστικό και ξεκινήστε κάτι καινούργιο που θα μπορέσει να σας κάνει και πάλι να ενθουσιαστείτε (ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής σας).

Η ανάδρομη Αφροδίτη 23/09 με 04/09 κάνει το φαγητό σας να δείχνει εντελώς ανάλατο και πιέζει ακόμα πιο πολύ στο να δρομολογήσετε σημαντικές αλλαγές.

(Τip ζωής: Μην το βάζεις κάτω! Έλα τα ξέρετε εσείς αυτά!)

 

Its my life Αιγόκεροι

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας (03/07) να σας φωτίζει στο κέντρο της σκηνής ήρθε η ώρα να δώσετε την παράσταση της ζωής σας. Είναι τον φετινό Ιούλιο που όλα τα προηγούμενα χρόνια θα κάνουν ταμείο και θα ξαναρχίσετε απ’ την αρχή.

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Καλά, για να μην τα λέμε τόσο δραματικά, μπορεί να συνεχίσετε στην ίδια δουλειά, ή στην ίδια σχέση αλλά είναι σίγουρο πώς οι συνθήκες θα είναι εντελώς διαφορετικές σαν αναγεννημένες. Το πολύπλοκο και πιεστικό διάστημα εκτείνεται μέχρι τις 09/07 (Άρης στον Λέοντα), με το πέρασμα του εκρηκτικού Άρη στην Παρθένο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και γίνονται πιο ήπια ενώ με τη νέα Σελήνη 17/07 το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου είναι αναπόφευκτο.

Είστε πλέον εστιασμένοι στο τι πραγματικά επιζητάτε για το μέλλον σας και τίποτα δεν σας σταματά. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάδρομη Αφροδίτη (23/07 με 04/09) που ακόμα κι αν φέρει κάποιες εντάσεις, στο τέλος θα σας οδηγήσει στην ανεξαρτησία και την απελευθέρωση.

(Τip it to keep it: Αποφύγετε να δανειστείτε και προς Θεού μη δανείσετε!)

 

Στα κόκκινα Υδροχόοι

Ήρεμο δεν τον λες τον Ιούλιο, ούτε κι εσάς. Εντάξει, όχι σε όλο το διάστημα βέβαια, αλλά το πρώτο δεκαήμερο κάνει τόσο καλή δουλίτσα που αφήνει τα σημάδια του σ’ όλο τον μήνα.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Προσπαθήστε να μην πιάνετε όλα τα μπαλάκια που σας πετάνε γιατί κινδυνεύετε να ξεσπάσετε μια άσχετη στιγμή σε άσχετο πρόσωπο. Κάντε την αρχή στην Πανσέληνο (03/07) και κάντε μια κοπάνα στην παραλία (θα με θυμηθείτε).

Από τις 10/07 ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας τόσο στο να τα ρυθμίσετε, όσο και να τα αυξήσετε (μπορείτε, μπορείτε με μια καινούργια δουλειά που ενδεχομένως να φέρει η νέα Σελήνη στις 17/07). Το βαρύ πυροβολικό της ανάδρομης Αφροδίτης (23/07 με 04/09) θέλει θάρρος και ψυχραιμία.

Οι σκελετοί στην ντουλάπα μπορεί άξαφνα να πεταχτούν και οι παλιές πληγές να ανοίξουν. Στην καλή (;) εκδοχή του σεναρίου ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ζητώντας επανασύνδεση. Οι επιστροφές ωστόσο αφορούν και φίλους ή συνεργάτες

(Driver’s Tip: Προσοχή στο νευρικό τιμόνι, αφήστε τον Μητροπάνο να λέει!)

 

Πρώτα η υγεία Ιχθείς

Καλή η εργασία αλλά ακόμα καλύτερη η υγεία. Με τον Άρη στον Λέοντα για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα θα σας απασχολήσουν και τα δύο αλλά μην τα ξαναλέμε ποιο προέχει.

Κάντε ένα διάλειμμα για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας την Πανσέληνο στις 03/07 να γεμίσετε μπαταρίες και γενικώς βρείτε τρόπους να ξεκουράζεστε κάποια στιγμή και να διασκεδάζετε

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

κάποια άλλη στιγμή, ειδικά με τη βοήθεια της νέας Σελήνης στις 17/07 η οποία είναι άκρως θετική σε αυτή την κατεύθυνση.

Είναι επίσης πολύ υποστηρικτική στα… νέα πρότζεκτ (από την απόκτηση απογόνου μέχρι τη συγγραφή μυθιστορήματος). Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα (23/09-04/09) συνεχίζει να κλωθογυρίζει τα ζητήματα της δουλειάς και της υγείας σε μια ηλεκτρισμένη ισορροπία που σας προκαλεί άγχος και εκνευρισμό. Προσπαθήσετε όμως πάση θυσία να τα συγκρατείτε και να μην ξεσπάτε στους γύρω σας. Οι δόλιοι είναι με το μέρος σας. Τι άλλο να κάνουν πια;

(Τip and smile: Κε αφτό θα παιράση!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU