Ζώδια από την Ντάλια – Σεπτέμβριος 2023: Παρθένοι ακριβώς στα μισά του μήνα το πάρτι αρχίζει και θα διαρκέσει μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Τσαγκαροδευτέρα Κριοί

Πώς μαζεύεστε τώρα από την ανεμελιά των διακοπών; (Δύσκολα). Ποιος πάει από βδομάδα στο γραφείο να βλέπει τα ξινισμένα (μονίμως) μούτρα του διευθυντή; (Εσείς).

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Πώς πληρώνονται οι μαζεμένοι λογαριασμοί που βρήκατε κάτω απ’ την πόρτα; (Έλα ντε!!!) Είναι γεγονός πώς το καλοκαίρι (να σου πετύχει!) ημερολογιακά μας άφησε και η επιστροφή στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις σας πέφτει λίγο βαριά ενώ η παροιμιώδης σας ενεργητικότητα είναι ακόμα στο νησί και… αράζει.

Θα επιστρέψει με το πάσο της μετά τις 15 όταν με το καλό ορθοδρομήσει κι ο Ερμής και ξεκινήσει η Νέα Σελήνη που φέρνει κάποιος επαγγελματικές προτάσεις που θα σας δώσουν την ποθητή σπίθα για να κινητοποιηθείτε (επιτέλους).

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξαναπάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, να αναζητήσετε ικανοποιητικές συνεργασίες (ναι συμπεριλαμβάνονται και οι… ερωτικές) και να φροντίσετε ενδελεχώς τα της καριέρας σας

(Τip και δέος: Και κάντε και κάνα τσεκάπ, με τις διακοπές οι δείκτες κάνουν πάρτι!)

 

Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου Ταύροι

Μην κοιτάτε το ημερολόγιο, για εσάς το sweet summer ξεκινάει με το καλημέρα του Σεπτέμβρη (04/09), όταν η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, γυρνά επιτέλους σε ορθή πορεία και όλα αποκτούν

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

νόημα και χαμόγελο.

Ο Ερμής συνεχίζει βέβαια και είναι ανάδρομος και ανακατωσούρης μέχρι τις 15/09 αλλά δεν πρόκειται να σας προβληματίσει και ιδιαίτερα κάτω απ’ την προστατευτική ομπρέλα της Αφροδίτης (καλό θα είναι βέβαια να διπλοτσεκάρετε τα mail σας).

Όταν κι εκείνος ορθοδρομήσει και με την απαρχή της Νέας Σελήνης στο δεύτερο μισό του μήνα, είναι ώρα για μεγάλα και σταθερά «ναι» είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για… μονόπετρο.

Νιώθετε αισιόδοξοι και δυνατοί να κατακτήσετε τους όνειρά σας και επιτέλους βρίσκεστε την κατάλληλη ώρα, στον κατάλληλο τόπο, με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Φροντίστε να έχετε κοιμηθεί καλά και να έχετε πάρει τις βιταμίνες για να έχετε τα αποθέματα ενέργειας που θα χρειαστούν.

(Τip and Bank: Μιλώντας για αποθέματα, αποφύγετε πάνω στη χαρά να βάλετε χέρι στον κουμπαρά!)

 

Σπίτι μου σπιτάκι μου Δίδυμοι

Η υπόθεση οίκος θα σας απασχολήσει όλο τον Σεπτέμβριο και μάλιστα για να ακριβολογούμε περισσότερο το οίκημα παρά η οικογένεια (αν και θα επηρεαστεί κι εκείνη μοιραία).

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Δεν γνωρίζω αν θα πρέπει ντε και καλά λόγω καταστάσεων να αλλάξετε γειτονιά κι αν έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο ελιγμού για να αποφύγετε μια μετακόμιση, όπως και να ‘χει όμως, αν πρέπει τελικά να την κάνετε ας γίνει μετά τις 15 του μήνα όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίσει στην ορθή του πορεία.

Μην αφήνετε τους ανθρώπους σας εκτός παιχνιδιού κι ας παίρνετε εσείς τις τελικές αποφάσεις. Εξηγήστε τους με υπομονή και ψυχραιμία. Από την άλλη πλευρά, δεύτερο σπίτι για ‘σας είναι και η δουλειά.

Εκεί τα πράγματα είναι πιο στρωτά και με αρκετές ευκαιρίες που πρέπει να τις αρπάξετε με αυτοπεποίθηση και θάρρος (προς Θεού όμως όχι θράσος!). Η Πανσέληνος στις 29/09 φέρνει απρόσμενες εξελίξεις, θετικές μεν αλλά που θα απαιτήσουν όλο το δυναμικό σας σωματικά και ψυχικά.

(Τip SOS: Προσοχή στο παρασκήνιο, είτε το δικό σας είτε… το δικό τους!)

 

Χωμένοι στα βιβλία Καρκίνοι

Όχι δεν είναι ότι αρχίζουν τα σχολεία (καλά, μπορεί να ισχύει κι αυτό), είναι ότι ο Σεπτέμβρης, από τις 15/09 σας ωθούν σε νέα ενδιαφέροντα και άρα στη διεύρυνση των γνώσεων σας. Εσείς δεν θέλατε

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

πάντα να σπουδάσετε αιγυπτιολογία; Ήρθεν η ώρα σας λοιπόν!

Διαλέξτε σεμινάριο, μεταπτυχιακό, ξένη γλώσσα και αφοσιωθείτε. Γιατί η λέξη κλειδί είναι αυτή: Στοχοπροσήλωση. Η τάση ισχύει για όλο τον μήνα (και το επόμενο διάστημα) αλλά με τον ανάδρομο Ερμή μέχρις τις 15 όλο και κάποιο προβληματάκι θα προκύπτει είτε στον υπολογιστή για τα εξ αποστάσεως ή και στο μηχανάκι για να πάτε στη Βιβλιοθήκη (κάντε ένα σέρβις τώρα που το λέμε!).

Η μοναχικότητα που απαιτείται για να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην πρόοδο σας, μπορεί να φέρει κάποιες γκρίνιες (ίσως και τελεσίγραφα) στο οικογενειακό σας περιβάλλον με την Πανσέληνος στις 29/09. Βάλ’τε τους στο κόλπο, εξηγήστε τους… το όνειρο σας και θα δείτε πόσο κερδισμένοι θα βγείτε κι εσείς κι εκείνοι!

(Tip & Health: Και να σας φτιάξουν κάνα φαγάκι της προκοπής και μουρουνέλαιο!)

 

Καλοκαίρι και καταχνιά γιοκ Λέοντες

Το ομιχλώδες τοπίο αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει με πρώτα καλά νέα την Αφροδίτης ανάδρομη στο ζώδιο σας που επιτέλους παίρνει… τα ίσα της στις 04/09 και ακόμα περισσότερα όταν θα γυρίσει

Ζώδια
Ζώδια Λέων

στην ορθή πορεία κι ο Ερμής στις 15/09.

Το καλοκαίρι των απογοητεύσεων, των αναθεωρήσεων, των επαναξιολογήσεων τελείωσε και έρχεται επιτέλους η ώρα για δράση.  Με τη Νέα Σελήνη και τον «σωστό» πλέον Ερμή από τις 15 το μήνα έρχεται η ώρα των σημαντικών βημάτων της από δω και πέρα πορείας σας. Προσεγγίστε τα κατάλληλα πρόσωπα και ξεκινήστε να τρέχετε τα επαγγελματικά-οικονομικά ζητήματά σας.

Η αυτοπεποίθησή και η δυναμικότητα σας επιστρέφουν αλλά προς Θεού μην πάτε στο άλλο άκρο. Οι λογής υπερβολές πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν και αυτό περιλαμβάνει και τα ερωτικά σας ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 29 του μήνα που κάποιες ανατροπές μπορεί να σας φορτίσουν και να παίξουν επικίνδυνα με το μυαλό σας, την καρδιά και το… τιμόνι σας.

(Tip & Drive: Πάρ’τε ένα ταξί καλού-κακού στην Πανσέληνο. Κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι;)

 

Happy Birthday Παρθένοι

Χρόνια πολλά και καλά βρε μπαγάσικα!!! Και μη μασάτε με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας. Ο Ερμής στις 15 του μήνα έρχεται στα συγκαλά του και ποιος σας πιάνει.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Άσε που δηλαδή και ανάδρομος που ήτανε δεν σας κακόπεσε και τόσο γιατί σας έδωσε τον χρόνο να ενδοσκοπηθείτε και να βρείτε τι θέλετε, ποιους θέλετε, πώς και πόσο τα θέλετε.

Με την Αφροδίτη ορθόδρομη πλέον κι αυτή μαζί με μια εξαιρετική Νέα Σελήνη ακριβώς στα μισά του μήνα το πάρτι αρχίζει και θα διαρκέσει μέχρι τα επόμενα γενέθλια.

Μετά από ένα στρυφνό καλοκαίρι το αεράκι φυσάει επιτέλους ούριο στα οικονομικά αλλά ας μην παρασύρει μονομιάς ότι ευρώπουλο μπαίνει στο πορτοφόλι.

Πρίμα και τα ερωτικά σας αν και το πραγματικά πανηγύρι θα γίνει τον επόμενο μήνα όταν η Αφροδίτη επισκεφτεί το ζώδιο σας κι εκεί μπορείτε να ξοδέψετε και να ξοδευτείτε όσο λαχταρά η καρδιά.

(Tip Bye-Bye: Πείτε οριστικό αντίο στην τοξικότητα υπό το φως της Πανσελήνου 29/09)

 

Ανοδικοί Ζυγοί

Με μια Αφροδίτη (κυβερνήτη του ζώδιου σας) να γυρνά στον ορθό δρόμο στις 04/09, ξεκινάμε καλά. Η διάθεση φτιάχνει, οι λύσεις εμφανίζονται ακόμα και το τελευταίο λεπτό, οι γκρίνιες των άλλων

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

υποχωρούν, γενικά η καθημερινότητα είναι ανθρώπινη.

Φυσικά ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και χρειάζεται μια προσοχή στην επικοινωνία και στα εργαλεία της (διαρκές buckup στα αρχεία, μην ξεχνιόμαστε) αλλά 15 μέρες είναι θα περάσουν και θα ‘ρθει μαζί με τη Νέα Σελήνη να σας βάλουν στον ορθό δρόμο διεκδίκησης και επιτυχίας. Βοηθάει κι ο Άρης στο ζώδιο σας που θα σας δώσει την ώθηση, το δυναμικό αλλά και το πείσμα να πετύχετε τα σχέδια σας.

Ξεκούραστα δεν θα ‘ναι βέβαια αλλά ως γνωστόν τα αγαθά κόποις κτώνται. Θα μου πείτε μόνο δουλειά; Όχι καλέ! Ετοιμαστείτε για μια εκρηκτική Πανσέληνο στις 29/09 που ερωτική σας ζωή θα βάλει φωτιά στα τόπια!

Αυτό βέβαια στην περίπτωση που η σχέση σας περπατάει σωστά. (Αλλιώς μιλάμε για… μπουρλότο!)

(Doc’s Tip:Για πάσα νόσο προτιμήστε έναν ειδικό από τα γιατροσόφια της θείας Αθηνάααας!)

 

Η ισχύς εν τη ενώσει Σκορπιοί

Ακόμα κι αν έχετε τη φήμη των μοναχικών λύκων ο Σεπτέμβριος έρχεται για να σας διδάξει τα θαύματα που μπορεί να κάνει η συνεργασία. Ακόμα κι αν ο ανάδρομος Ερμής βάζει τις τρικλοποδιές του και

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

δοκιμάζει το νευρικό σας σύστημα ωστόσο από τις 15 του μήνα με την επιστροφή του στην ορθή πορεία αλλά και τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα, οι όποιες παρεξηγήσεις εξομαλύνονται και η επικοινωνία είναι στα καλύτερα της.

Οι ομάδες που συμμετέχετε, οι παρέες, οι συλλογικότητες, οι ενώσεις… τα κόμματα, αρχίζουν να ανθίζουν και να εξελίσσονται σε  πρόθυμους υποστηρικτές και χορηγούς των σχεδίων σας.

Αξιοποιήστε αυτό τον άσο και πατήστε γκάζι. Κατηφορίζοντας πάντως προς την Πανσέληνο στις 29/09 έχετε στο μυαλό πώς μέσα σε όλη αυτή την υπερδραστηριότητα δεν θα πρέπει να παραμελείτε τις ανάγκες σας είτε σωματικές (ε, δεν είστε κι από σίδερο, σέρνονται κι ιωσούλες ολούθε) είτε τις αισθηματικές (κι αυτό συνεργασία είναι άλλωστε!)

(Τip & Balance: Γκάζι μεν αλλά και φρένο και μουσική πού και πού!)

 

Starting over Τοξότες

Μπορεί η «νέα σχολική χρονιά» να ξεκινάει με έναν Ερμή ανάδρομο με τις καθυστερήσεις του, τις παρεξηγήσεις τους και όλη την επιμέλεια που απαιτεί για να μη χαθεί το πολύτιμο email, ωστόσο η

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

ορθόδρομη Αφροδίτη απ’ τον φιλικό σας Λέοντα σας παρέχει ένα δίχτυ ασφαλείας στις κακοτοπιές και μια καλύτερη διάθεση.

Όλα αυτά για το πρώτο μισό του μήνα. Όταν στις 15 του μήνα η Νέα Σελήνη κάνει την εμφάνισή της και ο Ερμής επιτέλους επανέλθει στον ίσιο δρόμο τα πράγματα στρώνουν για τα καλά.

Τώρα είναι η ώρα να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας πλάνα, να ζητήσετε αύξηση, να κινητοποιήσετε τις πολλές επαφές σας, να πετύχετε τους στόχους σας βρε παιδιά!

Η παθιασμένη Πανσέληνος στις 29/09 κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά! Υπάρχει ο κεραυνοβόλος έρωτας; Τι να σας πω; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Μόνο ο χρόνος μπορεί να απαντήσει στο καυτό ερώτημα. Όπως και να ‘χει εσείς κοιτάξτε να το απολαύσετε!

(Tip all time classic: Φίλοι-φίλοι μεν αλλά προσέχουμε για να έχουμε! Μην τους φτάνετε στα όρια!)

 

China in your hand Αιγόκεροι

Προσφέρει πολλά, ζητάει ελάχιστα. Τι είναι; Ο Σεπτέμβρη τους ’23 για το ζώδιο σας. Ο μήνας φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που θα σας προσφέρουν

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

ικανοποίηση αλλά και υλικές απολαβές.

Ποια είναι η δυσκολία; Το πρώτο δεκαπενθήμερο του ανάδρομου Ερμή με τον οποίο είστε χρόνια τσακωμένοι μιας και δεν έχετε χειρότερο από το να μην έχετε καθαρή εικόνα για τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας (άσε που θέλει και το αμάξι σέρβις).

Προτείνω λίγη υπομονή μέχρι τις 15/09. Με την επιστροφή του στην ορθή πορεία και την Νέα Σελήνη της ίδιας μέρας όλα μέρα-μέρα θα δουλέψουν προς όφελος σας. Είναι η ώρα να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και να δοκιμάσετε κάτι ολότελα νέο που επιθυμούσατε για καιρό διακαώς.

Αν είναι στα επαγγελματικά ή στα ερωτικά (γιατί όχι και στα δύο;) εσείς το ξέρετε. Όπως και να ‘χει βουτήξτε στα βαθιά κι εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ειδικά κοντά στην Πανσέληνο 29/09.

(Τip it to keep it: Μην δανείζετε φίλους, μη δανείζεστε από φίλους. Να, είδατε τώρα τι γίνεται;)

 

Έξω απ’ το κουτί Υδροχόοι

Με την Αφροδίτη να επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Λέοντα στις 04/09 μπορούμε σίγουρα να μιλήσουμε για μια καλή αρχή που καλμάρει τις κοντινές σας σχέσεις από τις κόντρες του προηγούμενου

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

καιρού.

Οι παρεξηγήσεις κι η ασυνεννοησία του ανάδρομου Ερμή βέβαια παραμένουν αλλά το διάστημα μέχρι και τις 15/09 δεν φαίνεται ικανό να σας κάμψει ψυχολογικά.

Εκείνο που πραγματικά σας ταράζει (όπως όλους μας άλλωστε) είναι τα οικονομικά. Με την ορθή πορεία του Ερμή και τη Νέα Σελήνη έχετε κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας αρκεί να δοκιμάσετε νέους τρόπους στην προώθηση των ταλέντων σας.

Τολμήστε να βαδίσετε εκτός πεπατημένης και θα βγείτε κερδισμένοι. Σ’ αυτό βοηθά και η υπερκοινωνική Πανσέληνος στο τέλος του μήνα 29/09. Νέες γνωριμίες, με διαφορετική οπτική θα σας ανανεώσουν ανοίγοντάς σας ένα παράθυρο εξέλιξης και βαθιάς ικανοποίησης (ναι αμέ, το πάω και ερωτικά το θέμα!)

(Tip ‘πες τώρα!!!: Ξεβολευτείτε, ερωτευτείτε, τελειώσατε!)

 

Χθες, σήμερα, αύριο Ιχθείς

Το παρελθόν σας παίζει σημαντικό ρόλο τον Σεπτέμβρη. Λίγο ο ανάδρομος Ερμής, λίγο ότι πέφτετε πάνω στους πρώην, λίγο εκείνα που ‘χετε κρύψει κάτω απ’ το χαλί και φυσάει το αεράκι και το σηκώνει…

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Αν κάτι μπορεί να επιλυθεί έχει καλώς, αν όχι αφήστε το παρελθόν να αναπαυθεί εν ειρήνη προχωρήστε στις 15/09 όταν η Νέα Σελήνη και ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με την πορεία των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Υπογράψτε συμβόλαια ή σύμφωνα συμβίωσης ή αν είστε ελεύθεροι ετοιμαστείτε να… δεσμευτείτε οσονούπω. Δώστε όλο σας το είναι και αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά μην σας ξεγελάσει ο Ποσειδώνας και μεθύσετε με τη δόξα σας, πριν… δοξαστείτε.

(Τα κάνει αυτό ο άρχων της ψευδαίσθησης, τι να τον κάνεις όμως που δίνει και έμπνευση;) Λύστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που μπορείτε και έχετε εμπιστοσύνη στο αύριο ακόμα κι αν κληθείτε να λειτουργήσετε με πιο ρεαλιστικό τρόπο (ναι, εσείς!)

(Tip & Master Chef: Αν δεν σπάσεις αβγά… και λοιπά περί ομελέτας!)

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU