Αριστείδης Χατζησαββίδης: Υποκρισία- παραπλάνηση- ψηφοθηρία, οι «αρετές» της αντιπολίτευσης

Πίνακας Περιεχομένων

Αριστείδης Χατζησαββίδης: Υποκρισία- παραπλάνηση- ψηφοθηρία, οι «αρετές» της αντιπολίτευσης

Αριστείδης ΧατζησαββίδηςΟ τίτλος αφορά τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Είναι απόλυτα  συντονισμένες για να εμποδίζουν την Δημοτική Αρχή σε όλες τις αποφάσεις που παίρνει για να βελτιώσει την Ποιότητα Ζωής των ανθρώπων της πόλης μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η Παράταξη στο Δήμο μας που σε όλες τις δράσεις της, προέχει η εξυπηρέτηση του κακώς εννοούμενου κομματικού  συμφέροντος. Οι πρόσφατοι χειρισμοί της, για το οικόπεδο της πρώην ALTEC αποδεικνύουν τα επιχειρήματα μου.

Έχει τη δυνατότητα να κινητοποιεί 100 μέλη, σε αντίθεση με τις άλλες Παρατάξεις της αντιπολίτευσης που φέρονται και άγονται και στο τέλος συντονίζονται, για να μην βρεθεί λύση στo πρόβλημα της μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, από το γήπεδο όπου αθλούνται όλα τα Σωματεία και τα παιδιά μας.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή θέλουμε να λυθεί και αυτό το θέμα. Η αντιπολίτευση δεν το θέλει και αποδεικνύεται καθημερινά από τις αντιδράσεις της. Ας δούμε τους μέχρι τώρα χειρισμούς.

Δεδομένες είναι οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου, που εξέλεξαν τα μέλη της δια παραταξιακής επιτροπής για την ανεύρεση ακινήτου για την στέγαση της  διεύθυνσης Περιβάλλοντος και των απορριμματοφόρων που είναι οι:  Α) Ο κος Τσομπάνογλου Φώτιος με αναπληρωτή του τον κο Αναμουρλόγλου Χρήστο από την παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη.

Β)  Ο κος Βανδώρος Σπυρίδων με αναπληρωτή του τον κο  Αμανατίδης Σπυρίδωνα από την παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία.

Γ) Χατζησαββίδης Αριστείδης με αναπληρώτρια την κα Σακκαλόγλου Αγγελική από τη Δημοτική Αρχή

Δ) Από την Τεχνική Υπηρεσία ο κος  Καρλής Νικόλαος με αναπληρωτή του τον κο Παπαδόπουλο Νικόλαο, υπηρεσιακοί παράγοντες. Αξιοσημείωτο το γεγονός της αποχής από την διαπαραταξιακή επιτροπή της παράταξης  Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αποστέλλεται  η πρόταση της  διοίκησης  προς την διαπαραταξιακή επιτροπή δια μέσου της Οικονομικης Επιτροπής του Δήμου,  για να διερευνηθεί η υπόθεση του οικοπέδου της πρώην ALTEC και να υποβάλλει την πρόταση της  στα θεσμοθετημένα όργανα. Αντί οι δύο Παρατάξεις της  αντιπολίτευσης, Δημιουργία Αλληλεγγύη και Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, να δεχτούν την συζήτηση του θέματος στην επιτροπή και να απορρίψουν την πρόταση θεσμικά, εφόσον έχουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και στην επιτροπή, βγαίνουν στα κανάλια για παραπλάνηση και για ψηφοθηρικούς λόγους.

Γιατί επιλέγουν αυτό τον τρόπο; Αφού η πρόταση της Διοίκησης δε είχε καμία τύχη μέσα από τις θεσμοθετημένες διαδικασίες της διαπαραταξιακής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης  η Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζεται από το  ΚΚΕ και που απέχει από την διαπαραταξιακή, επέλεξε τα κομματικά οφέλη μέσω των κινητοποιήσεων. Υποκρίνονται, παραπληροφορούν, ψηφοθηρούν, κινητοποιούν και επιδιώκουν να επιβάλλουν την λειτουργία των θεσμών με τους δικούς της όρους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση μάλιστα με πρωτεργάτη τον Χαμαλίδη Θεόδωρο που η συμπεριφορά του είναι παντελώς ανάρμοστη εφόσον βρίζει, μουντζώνει, απειλεί να μας κόψει τα πόδια, όπως συμπεριφέρθηκε  στο τελευταίο Δ.Σ, όπου απείλησε την κα Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο κο Καρβουνιάρη με την φράση «αν τολμάνε να πάνε στη Λαϊκή της Αλσούπολης». Απείλησε τον κ. Καρβουνιάρη και την κα Σακαλόγλου στο Δημαρχείο, κατά την εξέλιξη της πορείας τους.

Κύριοι,

Με αυτές τις πρακτικές θα επιβληθείτε; Νομίζετε ότι με αυτές τις πρακτικές θα αυξήσετε τα ποσοστά σας;

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, που δεν γνωρίζετε ορισμένα δεδομένα, ενώ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τα γνωρίζουν και δεν σας τα λένε. Η απευθείας αγορά οποιουδήποτε ακινήτου από τον Δήμο απαιτεί να το ψηφίσουν 28 δημοτικοί σύμβουλοι στους 41.  Υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε τούτο το δημοτικό συμβούλιο; Μόνο με ευρεία συναίνεση. Υπάρχει αυτή;

Στην ανακοίνωση  που εξέδωσα  και καλώ ιδιοκτήτες, μεσίτες, δημοτικούς συμβούλους και παρατάξεις να φέρουν προτάσεις, αντέδρασαν οι της αντιπολίτευσης.

Θέλουν να βρεθεί λύση του διαχρονικού προβλήματος της μεταφοράς των απορριμματοφόρων από το γήπεδο; Φυσικά δεν θέλουν!!!!

Εμείς θα συνεχίσουμε και θα αποκαλύπτουμε την πολιτική  συγκεκριμένων προσώπων που ηγούνται όλης της αντιπολίτευσης, που παραπληροφορούν,  που νομίζουν πως με τούτη την πολιτική, της όξυνσης, της υπονόμευσης της απλής αναλογικής, η ετερόκλητη συμμαχία που συμπλέει χωρίς αρχές, που το μπάχαλο κυριαρχεί στα Δημοτικά Συμβούλια, με κύριο στόχο την παρεμπόδιση αποφάσεων, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής  των κατοίκων της πόλης μας.

Η πρόσκληση  μου προς τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής για την ανεύρεση ακινήτου για την στέγαση της  διεύθυνσης Περιβάλλοντος και των απορριμματοφόρων δεν αφήνει περιθώρια να παίζουν αυτά τα παιχνίδια στην πλάτη των συμπολιτών μας, για να έχουν κομματικά, παραταξιακά και προσωπικά οφέλη.

Η ημερομηνία είναι συγκεκριμένη, είναι πρόσκληση ενδιαφέροντος, όπως αναφέρεται παρακάτω και σύντομα θα κριθεί η αξιοπιστία τους, κατά πόσο θέλουν να λύσουν το πρόβλημα ή να το σαμποτάρουν.

Διαβάστε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη Δημοτική Αρχή και την πρόσκληση για αποφάσεις της διαπαραταξιακής επιτροπής.

Αγαπητοί συνάδελφοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σας καλώ σε συνεδρίαση την Τετάρτη 2/3/2022 και ώρα 13.00 για να συζητήσουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Αφήνω αρκετό χρονικό διάστημα προκειμένου να έρθουν ενδιαφερόμενοι που έχουν ακίνητο, που πιθανά μπορεί να καλύψει της ανάγκες του Δήμου μας και συναινετικά να δώσουμε λύση στο πρόβλημα δεκαετιών. Θα ανακοινώσω ανοιχτή πρόσκληση σε διάφορα ιστολόγια, που μπορούν να επεκταθούν, ασφαλώς και στου Δήμου μας και θα καλώ  όσους έχουν προτάσεις, είτε είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μεσίτες, Ιδιοκτήτες, Παρατάξεις και άλλοι να τις καταθέσουν στο Πρωτόκολλο μέχρι την 01/03/2022.Η αξιολόγηση αυτών από την διαπαραταξιακή επιτροπή θα προσδιορίσει με εισήγηση προς τα αρμόδια αποφασιστικά όργανα σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε σε διάφορα ιστολόγια.

Ιδού η Ροδος.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Νέα Ιωνία 18/2/2022

Υ.Γ. Σας κοινοποιώ την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που την διαστρεβλώνουν.

Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης – Αριστείδης Χατζησαββίδης: Δύο χρόνια απολογισμού και δράσεων της δημοτικής αρχής Νέας Ιωνίας

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU