Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Ξεκινά από αύριο η καθημερινή μεταφορά των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη

Δήμος Ηρακλείου – Ξεκινά για ακόμα μια χρονιά το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Όπως αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής “Από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα (Δευτέρα με Παρασκευή), το λεωφορείο θα φεύγει στις 8.00 το πρωί από τον κόμβο του προαστιακού επί της λεωφόρου Ηρακλείου για να κατευθυνθεί, μέσω Αττικής Οδού, προς την Πανεπιστημιούπολη”.

Όσοι φοιτητές είχαν εκδώσει πάσο επιβίβασης τις προηγούμενες χρονιές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς κάποια άλλη διαδικασία και αυτήν την χρονιά. Όσοι είχαν κάνει αίτηση και είχαν εκδώσει πέρυσι πάσο αλλά δεν πρόλαβαν να το παραλάβουν, λόγω της αναστολής λειτουργίας των πανεπιστημίων εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία, μπορούν να το πάρουν στα χέρια τους από το γραφείο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου (1ος όροφος δημαρχείου) από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί.

Δήμος Ηρακλείου
Δήμος Ηρακλείου – Το λεωφορείο προς την Πανεπιστημιούπολη

Ομοίως, όσοι φοιτητές θέλουν να εκδώσουν φέτος πρώτη φορά πάσο χρήσης της ειδικής γραμμής, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία των Σχολικών Επιτροπών (1ος όροφος δημαρχείου) από Τρίτη 12 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί ή μέσω mail στο b.sx.epitropi@iraklio.gr προσκομίζοντας ή επισυνάπτοντας τα εξής δικαιολογητικά: αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας (ή την εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο εάν δεν έχει εκδοθεί ακόμα η ταυτότητά τους), μια φωτογραφία προσώπου και ένα αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (βεβαίωση δημοτολογίου, λογαριασμός ΔΕΚΟ κτλ).

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: Δήμος Ηρακλείου Αττικής – 2132000105 και 2132000221.

«Διευκολύνουμε τη καθημερινότητα των νέων της πόλης μας, συμβάλλουμε ώστε οι φοιτητές του Ηρακλείου να μπορούν πιο εύκολα να μεταβαίνουν στην Πανεπιστημιούπολη για τις σπουδές τους. Δρομολογούμε λοιπόν, και φέτος την ειδική γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Και μπορούμε να το κάνουμε καθώς φροντίσαμε να αγοράσουμε, πριν λίγα χρόνια, καινούργια λεωφορεία ώστε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του Δήμου μας. Καλή και παραγωγική χρονιά στους φοιτητές μας», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε και εδώ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU