Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση του «Φίλιππου»

Πίνακας Περιεχομένων

Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση του «Φίλιππου»

Σε νέα φάση υπηρεσιακής ετοιμότητας μπαίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αντιμετωπίσει ή, ακόμα καλύτερα, να προλάβει τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στην πόλη η προβλεπόμενη από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία κακοκαιρία «Φίλιππος», η οποία αναμένεται να περάσει από την Αττική τα επόμενα 24ωρα.

Δήμος Ηρακλείου

Όπως κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή για να επιχειρήσουν προληπτικά αλλά και να επέμβουν σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Επειδή η πρόγνωση κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, και για χιονόπτωση, ο Δήμος έχει διαθέσιμη νέα παρτίδα αλατιού για όσους πολίτες θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Η προμήθεια γίνεται όλες τις ώρες της ημέρας στις δημοτικές εγκαταστάσεις της οδού Καλαβρύτων & Φαναρίου (δίπλα από τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου Κύμης).

Επιπροσθέτως, το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) θα είναι και πάλι ανοικτό κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως θερμαινόμενος χώρος.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν για την επέμβαση του Δήμου στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 2102830374 και 2102849411. Όπως πάντα, τα γραφεία της Διεύθυνσης στην οδό Πρασίνου Λόφου (έναντι δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν ανοικτά.

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Κλειστά σχολεία αύριο σε περιοχές της Αττικής μετά το φιάσκο της “Ελπίδας”

Κακοκαιρία

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU