Δήμος Νέας Ιωνίας – Αναβολές πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων

Πίνακας Περιεχομένων

Δήμος Νέας Ιωνίας – Μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες δυο μουσικές εκδηλώσεις λόγω κακοκαιρίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σας ενημερώνει ότι, λόγω πρόβλεψης έντονων καιρικών φαινομένων στην πόλη μας, μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες και νέους χώρους διεξαγωγής δυο προγραμματισμένες εκδηλώσεις του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021».

Πρόκειται για την μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, Γρηγόρη Μπιθικώτση & Άκη Πάνου που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και πλέον μεταφέρεται για την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στην πολυγωνική αίθουσα του 7ου Γυμνασίου – 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας (Εμμανουήλ Παππά 6).

Δήμος Νέας Ιωνίας

Επίσης η μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ… Η κραυγή των προσφύγων» που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Νέας Ιωνίας, μεταφέρεται για το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στη πολυγωνική αίθουσα του 7ου Γυμνασίου – 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας (Εμμανουήλ Παππά 6).

Δήμος Νέας Ιωνίας – Αναβάλλονται και οι αθλητικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου (16-17/10) λόγω της κακοκαιρίας

 Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σας ενημερώνει ότι λόγω πρόβλεψης έκτακτων καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου στην Αττική, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021».

Δήμος Νέας Ιωνίας

Πρόκειται για τους αγώνες αντισφαίρισης «Free Open Kids Day» του Ομίλου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας, τους αγώνες καλαθοσφαίρισης «Αθλητισμός και Κοινωνία» του Αθλητικού Ομίλου Περισσού και το θεατρικό δρώμενο «Ο διωγμός και η προσφυγιά των ανθρώπων της Ιωνίας στη Μικρά Ασία» από αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής του Γυμναστικού Ομίλου Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει».

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων.

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε επίσης

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU