Δήμος Νέας Ιωνίας: Στους αγιασμούς των σχολείων η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου – Φωτορεπορτάζ

Στην τελετή αγιασμού των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας παραβρέθηκαν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, Αντιδήμαρχοι και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το πρώτο κουδούνι η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδη Χατζησαββίδη παραβρέθηκε στους αγιασμούς των ανακαινισθέντων 1ου Λυκείου – Γυμνασίου στα Πευκάκια, καθώς και του 7ου Δημοτικού στον Περισσό, σχολικά κτίρια τα οποία αναβαθμίστηκαν ριζικά και υποδέχθηκαν σε ένα νέο κι ευχάριστο περιβάλλον τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Στη συνέχεια, η Δήμαρχος μετέβη στους αγιασμούς του 15ου Νηπιαγωγείου – 11ου Δημοτικού και του 9ου Νηπιαγωγείου. Στο σύνολο των σχολικών μονάδων, η Δήμαρχος γνώρισε θερμή υποδοχή, συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σε δήλωσή της, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχετε μια καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά η οποία να αποτελέσει μια καινούρια αφετηρία, γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο και συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης. Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και  προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί με τους εκπαιδευτικούς, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους κάτω από ένα κοινό, προοδευτικό όραμα για τη βελτίωση του επιπέδου της Παιδείας στην πόλη μας. Έχουμε έως τώρα υλοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα όπως αναπλάσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις και εργασίες συντήρησης με στόχο να διαμορφώσουμε ένα πιο άνετο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον µάθησης».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU