Δύο κλοπές την ίδια ώρα στη Νέα Ιωνία

Πηγή: vradini.gr – Δύο σπίτια μέσα σε λίγα λεπτά στην ίδια γειτονιά, έκλεψαν το βράδυ της Τετάρτης, ριψοκίνδυνοι διαρρήκτες στη Νέα Ιωνία. 

Στην οδό Αγίου Βασιλείου δύο κλέφτες τρύπωσαν σε μονοκατοικία., και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, βρήκαν και έκλεψαν ένα ρολόι TAG Heuer.

Όταν βγήκαν από την μονοκατοικία τους είδε να φεύγουν ο 62χρονος ιδιοκτήτης που επέστρεφε στην οικία του, και τους κυνήγησε. Οι κλέφτες χάθηκαν στο σκοτάδι, ενώ το θύμα ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Ανέβηκε στον 1ο όροφο όπου διαπίστωσε ότι οι νεαροί δράστες, είχαν αρπάξει το ρολόι του.

Στους αστυνομικούς είπε ότι ήταν νεαρής ηλικίας και περιέγραψε τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τα ρούχα που φορούσαν. Έγιναν αναζητήσεις αλλά δεν βρέθηκαν.

Και ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη σημειώθηκε θρασύτατη διάρρηξη και πάλι σε μονοκατοικία στην οδό Σεβαστείας. Οι ιδιοκτήτες σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν στο ισόγειο και ο δράστης έκανε πάρτι… στον 1ο όροφο.

Κάποια στιγμή άκουσαν θόρυβο από πατημασιές. Άνοιξαν την πόρτα της οικίας τους και είδαν έναν νεαρό να τρέχει και να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του.

Η 52χρονη ιδιοκτήτρια ανέβηκε στον 1ο όροφο, ο οποίος ήταν λεηλατημένος.

Ο κλέφτης είχε αρπάξει δύο γυναικεία ρολόγια, χρυσαφικά, ένα κινητό τηλέφωνο και Φο μπιζούΟ δράστης όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα μπήκε στο σπίτι και το ρήμαξε.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU