Εθελοντές Ηρακλείου Αττικής – γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό και στην Ανακύκλωση

Πίνακας Περιεχομένων

Εθελοντές Ηρακλείου Αττικής – γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό  και στην Ανακύκλωση

Μια όμορφη γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό  και στην Ανακύκλωση πραγματοποίησαν οι Εθελοντές του δήμου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία, την Κυριακή  5 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία (ΗΣΑΠ).

Εθελοντές Ηρακλείου

Όπως σημειώνουν «με σύμμαχο τον καιρό, οι μαθητές του 6ου και 12ου Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας καθώς και η Τ. Ο. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ενημερώθηκαν για την σημασία της ανακύκλωσης και διασκέδασαν παίζοντας διαδραστικά παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει με τους δασκάλους τους και το παιχνίδι του χαμένου καπακιού. Ο κ. Περικλής Περδικάρης, καλλιτέχνης και ένθερμος υποστηρικτής της επαναχρησιμοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών, ήταν μαζί μας με κατασκευές και διακοσμητικά αντικείμενα.

Μαζί μας και το φορτηγό της THE GREEN CITY που ενημέρωνε τους διερχόμενους για το πρόγραμμα της ανταποδοτικής ανακύκλωσης και μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια. Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Ν. Μπάμπαλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής και Μέριμνας κα Δ. Αιβατζίδου , αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι της Περιφέρειας. Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στην εκδήλωση μας δείχνει ότι με συλλογικές ενέργειες μπορούμε να επιφέρουμε τις αλλαγές που χρειάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των σημερινών όσο και των μελλοντικών γενεών».

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ηράκλειο Αττικής – Τι θα πληρώσουν το 2022 σε δημοτικά τέλη, κάτοικοι και επαγγελματίες

Ηράκλειο Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU