Ζώδια από την Ντάλια – Δεκέμβριος 2021

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Ετοιμάζω ταξίδι Κριοί

Με μήνα που αρχίζει με ηλιακή έκλειψη (4/12) μην ποντάρετε και πολύ ότι τάχα μου θα ξεκουραστείτε ένεκα

Ζώδια
Ζώδια Κριός

εορτών και λοιπών χαλαρωτικών κλισέ. Το δυνατό στοιχείο του Δεκεμβρίου είναι τα ταξίδια είτε νοερά σε μελλοντικά σχέδια και στόχους, είτε και κανονικά, κα-νο-νι-κό-τα-τα οπότε φροντίστε να έχετε κάνει και την τρίτη δόση εγκαίρως. Η ρουτίνα είναι μια λέξη που εξοστρακίζεται από τη ζωή σας και τη θέση παίρνει η περιπέτεια, με ολίγον ρίσκο.

Η καλή μαμά Πανσέληνος θα σας ξεμπλοκάρει στις 19/12 με μια ολόφρεσκη ιδέα που θα ανοίξει δρόμους που δεν περιμένατε. Ποια είναι τώρα τα επικίνδυνα σημεία; Η κριτική δεν είναι ντε και καλά κακοπροαίρετη. Συμβαίνει ξέρετε όντως να κάνετε κάπου λάθος και να σας βοηθήσει να πάρετε το πράγμα αλλιώς και να το διορθώσετε. Επίσης μην αμελείτε να ρίχνετε και καμιά ματιά μέσα σας, άμα χαθεί αυτή η επαφή όλα θα καταντήσουν ένα άσκοπο κυνήγι για εσάς, χωρίς εσάς

(Τip και δέος: Business and pleasure… ποτέ τον Δεκέμβρη τον φετινό)

 

Ζώδια – Στα βαθιά Ταύροι

Ο Δεκέμβριος τα κάνει όλα πιο ουσιαστικά, πιο στέρεα, πιο αληθινά και εντάξει αυτό δε γίνεται πάντα

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

αβρόχοις ποσί. Με την ηλιακή έκλειψη (4/12) στις αρχές του μήνα προχωράτε σε ξεκαθαρίσματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά επιζητώντας να παραμείνουν πλέον στη ζωή σας μόνο οι υγιείς και επωφελείς περιπτώσεις τόσο για την τσέπη όσο και για την καρδιά. Οι πόρτες που κλείνετε (και καλά κάνετε) μπορεί για λίγο να σας αναστατώσουν αλλά παραδεχτείτε το, σας φεύγει ένα βάρος απ’ τους ώμους. Ανεκτίμητης αξίας δωράκι στον εαυτό σας κι έρχονται και Χριστούγεννα.

Περάστε τις γιορτές με όσους επιζήσαν απ’ το περίφημο ξεσκαρτάρισμα και πραγματικά αφεθείτε τους να σας κανακέψουν. (Κι αν δε μείνανε και πολλοί… λίγο πριν μπει η νέα χρονιά έρχονται καινούργιοι και… μακράς διαρκείας). Μην υπερβάλλετε στις ετοιμασίες, όχι δε χρειάζεται να είναι γυαλισμένα τα μαχαιροπήρουνα ούτε να φτιάξετε 45 φαγητά (κι ούτε να τα φάτε βέβαια).

(Τip Δεκεμβρίου: Άλλο το ξεσκαρτάρισμα άλλο το γυαλιά καρφιά τα κάνω)

 

Ζώδια – Επεισοδιακοί Δίδυμοι

Θα μπορούσε άνετα να βγάλει άνετα μια σεζόν σαπουνόπερας ο φετινός σας Δεκέμβρης, έρωτας, χρήμα,

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

καταιγιστική δράση και που σε σημεία ακατάλληλο δια ανηλίκους. Με την ηλιακή έκλειψη στις 4/12 αρχίζουν τα όργανα για τις σχέσεις (ερωτικές αλλά και επαγγελματικές). Πιθανότατα οι δρόμοι να χωρίσουνε ειδικά αν μιλάμε για προβλήματα που συσσωρεύονταν καιρό. Τώρα το αν θα έχει προηγηθεί ο λεγόμενος τρίτος άνθρωπος, αυτό είναι στο χέρι της τύχης.

Στο δικό σας το χέρι είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αν κάτι μπορεί να διορθωθεί μεν, να το προσπαθήσετε, αν δε μπορεί όμως να προχωρήσει να γίνει χωρίς βαριά λόγια και προστριβές. Οι σχέσεις είναι το σημείο αναφοράς του μήνα, μιας και θα πρέπει συνεχώς να ακροβατείτε ανάμεσα στα θέλω των άλλων και τις αντοχές τις δικές σας ενώ συχνά θα ανακατεύετε στο θέμα και το χρήμα (εγώ πάντα το ‘λεγα ότι το κοινό ταμείο είναι σκέτη συμφορά).

(Tip ‘πες τώρα!!!: Μην τσακώνεστε τηλεφωνικά ενώ οδηγείτε. Μην… ΜΗΝ! )

 

Ζώδια – Στην υγεία σας βρε Καρκίνοι.

Αλλά θα τσουγκρίσουμε με νερό να καθαρίζουν και τα νεφράκια και το αλκοόλ με μέτρο, άντε λίγο στο

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

ρεβεγιόν στο τσακίρ κέφι. Ούτως ειπείν, τον Δεκέμβριο θα φροντίσετε την υγεία σας πρώτα και πάνω απ’ όλα. Το έναυσμα σας δίνεται με την ηλιακή έκλειψη όταν θα νιώσετε πως υπάρχει κίνδυνος κρασαρίσματος με δεδομένη πως η μέρα δεν έχει 48 ώρες για να κάνετε όλα αυτά που θέλετε. Χαμηλώστε λίγο ταχύτητες, αλλάξτε διατροφή, κόψτε κακές συνήθειες (πάφα-πούφα) ε, και κάντε και την τρίτη δόση βρε αδελφέ να υπάρχει. Last but not least μην τα παίρνετε όλα τόσο βαριά γιατί ως γνωστόν τα ψυχοσωματικά θερίζουνε…

Κοντά στην Πανσέληνο 19/12 και μέχρι την καινούργια χρονιά το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα με την καλή (μην πω με την πολύ καλή) έννοια, μήπως να το ξανασκεφτόσασταν; Παραμονή Πρωτοχρονιάς αποφασίστε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, ένα σεμινάριο, μια ξένη γλώσσα. You’ll thank me later.

(Τip γιατρού: Μην κάνετε αυτοδιάγνωση και μακριά από θαυματουργά ματζούνια)

 

Ζώδια – Με θετικό πρόσημο Λέοντες

Είστε απ’ τους ευνοημένους του μήνα. Να τα λέμε αυτά, όλα κι όλα. Εκεί που η ηλιακή έκλειψη 4/12 θερίζει

Ζώδια
Ζώδια Λέων

ζώδια και ζώδια εσάς σας βάζει βενζίνη στη μηχανή για να διευρυνθείτε πνευματικά, κοινωνικά, επιχειρηματικά και ναι… ακόμα και οικογενειακά (άντε βρε να σας ζήσει!). Μόνο στα κιλά προσέξτε μη διευρυνθείτε γιατί πάνω στα γλέντια των γιορτών και την καλή διάθεση θα αγκομαχήσετε μετά να τα χάσετε και να ρίξετε τη χοληστερίνη.

Κοντά στην Πανσέληνο 19/12 θα υπάρξει ένα crash test των αληθινών φίλων και ίσως και σχέσεων (όπως και να ‘χει με το σουξέ που θα ΄χετε δε θα μείνετε μόνοι στο ρεβεγιόν). Οι αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε την τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι από αυτές που ονομάζουμε καθοριστικές για την μετέπειτα πορεία της ζωής σας. Μη λιποψυχήσετε, τολμήστε

(Tip all time classic για το τέλος του μήνα: No guts, no glory)

 

Ζώδια – Τα εν οίκω Παρθένοι

Όλο τον Δεκέμβρη τα εν οίκω με όλες τις πιθανές παραλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα. Η αρχή γίνεται με

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

την ηλιακή έκλειψη στις 4/12 οπού οικογένεια και σπίτι αρχίζουν να βαράνε καμπανάκια. Κι όταν λέμε οικογένεια δεν εννοούμε μόνο μαμά, μπαμπά, αδέλφια και τη θεία Ολυμπία. Είναι και οι αδελφικοί φίλοι, είναι ο/η πρώην που έχετε πλέον… αδελφοποιηθεί. Θα κληθείτε να συνδράμετε και το ενδιαφέρον είναι ότι θα το κάνετε με όλη σας την ψυχή, εκπλήσσοντας και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η Πανσέληνος στις 19/12 αλλάζει ένα κλικ τη θεματολογία του μήνα προς τα επαγγελματικά οπού και αποφασίζετε μια μικρή αλλαγή-νέα ιδέα για μεγαλύτερα οφέλη. Ε, μετά επιστρέφουμε ξανά στα του οίκου. Μια που επιστρέφει το μωρό κι ετοιμάζετε μεζεκλίκια για το ρεβεγιόν, μια που σκέφτεστε να πάρετε δάνειο να αγοράσετε ένα τσαρδί να στεγάσετε τον έρωτά σας… Άντε και καλή χρονιά βρε!

(Tip for ever: Και μην αρχίσετε τις ζήλιες και τα κτητικά γιατί ξανα-πέταξε το πουλάκι)

 

Ζώδια – Πολυεργαλεία Ζυγοί

Καλή είναι όλη αυτή η σπουδή και η φασαρία να προλάβετε χίλια πράγματα μα στο τέλος της ημέρας τα

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

«βαθιά» θέματα που σας καίνε είναι εκεί και τα βρίσκετε στο μαξιλάρι. Η αλήθεια είναι ότι είστε κουρδισμένοι σε μια πραγματικότητα που δεν σας γεμίζει την ψυχή κι ούτε να πεις σας δίνει και την αίσθηση της ασφάλειας. Όλο αυτή η ανισορροπία παίρνει φωτιά με την ηλιακή έκλειψη στις 4/12. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε κάτι να σας παθιάσει και να σας γεμίσει τις μπαταρίες. Παράλληλα όμως πρέπει να βάλετε και όρια στους άλλους που σας γεμίζουν υποχρεώσεις (και ενοχές).

Δε χρειάζεται αυτός ο αγώνας να γίνει άκομψα ή σκληρά, χρειάζεται όμως να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και όσοι σε αυτό γίνουν σύμμαχοι «προσλάβετέ τους» με σύμβαση αορίστου. Επενδύστε σε επαγγελματικά σχέδια όσο φιλόδοξα κι αν είναι και πάρτε κάνα τηλέφωνο τη μάνα σας.

(Tip and send: Στον μπαμπά στείλτε mail, μήπως το σηκώνει και ποτέ;)

 

Ζώδια – Μεγάλοι και Σίγουροι Σκορπιοί

Μαζί με τους Λέοντες είστε από τους ευνοημένους του Δεκέμβρη. Η περίφημη ηλιακή έκλειψη στις 4/12 σας

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

ακουμπά στα… σταθερά σας που λένε και ακίνητα σας όχι μόνο δεν κινδυνεύουν, μη σας πω ότι θα γεννήσουνε χρηματάκια (Μήπως πουληθεί το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι;) Από αυτό τον τομέα λοιπόν καλά, η διάθεση καλύτερη, η αυτοπεποίθηση καλύτερη, τι λείπει; Λείπει (ίσως λέω) εκείνη η φο-βε-ρή καραμέλα που τη μασάς και δε μιλάς, εδικά στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη που η γλώσσα σας πάει ροδάνι στα αδύναμα σημεία των άλλων…

Έλα ντε χριστουγεννιάτικα μη χαλάμε τις καρδιές μας! Κι άμα δεν υπάρχει καραμέλα, πάρτε ένα κουραμπιέ στην τελική ανάλυση. Με την έλευση του Δία στους φιλικούς Ιχθείς στις 29/12 ευτυχώς όλα μαλακώνουν και βάζετε μπροστά δημιουργικά σχέδια για τη νέα χρονιά.

(Tip me if you can: Όχι τίποτα άλλο μπορεί κι οι άλλοι να ‘χουνε ξεμείνει από καραμέλες και να απαντήσουν… χριστουγεννιάτικα!)

 

Ζώδια – Ηappy birthday Τοξότες

Έλα και ποιος σας πιάνει λέμε αυτά είναι γενέθλια! Με ηλιακή έκλειψη να ανάβουν τα αίματα. Από τις 4/12

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

λοιπόν, μια νέα σελίδα ανοίγει κι ετοιμαστείτε να γράψετε νέες περιπέτειες με καινούργιους ήρωες. Για τους παλιούς ήρωες όμως πείτε μια καλή κουβέντα και όσοι είναι «γκαρδιακοί» κρατήστε τους. Βάλτε ένα χαλινό στα νεύρα που θα ‘ναι στο κόκκινο από τις 13/12 και βέβαια προσοχή στο τιμόνι.

Και πάμε στο μεγάλο ταρατζούμ: Με την Πανσέληνο στις 19/12 το χαλί σηκώνεται και όλα τα κακώς κείμενα σχέσεων και συνεργασιών απαιτούν από εσάς μια διαχείριση χωρίς φόβο και πάθος, με πολλή αλήθεια και σαφήνεια. Και όχι… δε διορθώνονται όλα με το… χρήμα που δεν είναι και σε αφθονία στις μέρες μας. Αυτό με το χρήμα προσέξτε το διπλά τώρα που έρχονται γιορτές γιατί καλό είναι μεν να το ρίχνετε έξω αλλά όχι να… πέφτετε έξω.

(Tip Tip Hurray: Να σας χαιρόμαστε βρε κι εμείς κι οι νέοι θαυμαστές!)

 

Ζώδια – Ρεβιζιονιστές Αιγόκεροι

Ξεκινήστε χωρίς φόβο αλλά με πάθος το μεγάλο ταξίδι της ενδοσκόπησης, των αναθεωρήσεων και εντέλει

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

της προσωπικής σας αλήθειας. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι χωρίς κόστος αλλά αποφασίστε να πείτε «ως εδώ» σε ότι σας δηλητηριάζει τη ζωή. Η ηλιακή έκλειψη στις 4/12 σας δίνει το έναυσμα για να κάνετε τη στροφή προς τις δικές σας ανάγκες σε όλους τομείς. Φροντίστε τον εαυτό σας με την ίδια επιμέλεια και αγάπη που τόσο καιρό το κάνατε για όλους.

Και δεν εννοώ μόνο τσεκ απ, γυμναστικές, διατροφές και βιταμίνες αλλά και ψυχολογική στήριξη και πνευματική ενδυνάμωση και μασάζ ανατολίτικο άμα τραβάει η ψυχάρα σας. Πρόκειται να αλλάξουν, με τη θέλησή σας βέβαια, πολλά.

Αποφασίστε τι ακριβώς, σιγουρέψτε το μέσα σας και όλα μετά θα βρουν τον δρόμο τους. Α, και μην έχετε τίποτε ενοχές που όλα αυτά που σας απασχολούν είναι στο σκοτάδι για τους άλλους. Δε γίνεται αλλιώς. Αντισταθείτε στα πισωγυρίσματα αλλά και στις εύκολες λύσεις.

(Tip and Tuck: Κάντε ότι θέτε μόνο μαλλί μην πειράξετε μέχρι τον Φλεβάρη και μακριά από μπότοξ)

 

Ζώδια – Η ισχύς εν τη ενώσει Υδροχόοι

Και όχι μόνο η ισχύς αλλά κι η δημιουργία, η χαρά αυτό το κάτι ρε παιδί που σε κάνει να θέλεις να σηκωθείς

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

το πρωί απ’ το κρεβάτι να βουτήξεις τη ζωή απ’ τα μαλλιά. Ετοιμαστείτε στις 4/12 να μπείτε στο καινούργιο κλαμπ φίλων, συνεργατών, συνοδοιπόρων, να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να κάνετε όλοι μαζί θαύματα. Και δεν είναι ότι όλοι οι παλιοί φίλοι θα χαθούν, μπορούν να συμμετέχουν κι αυτοί. Υδροχόοι άνθρωποι, γνωρίζετε δα από συλλογικές δράσεις, ένα κάτι λίγο να προσέξετε τα αφιλτράριστα λόγια που μπορεί να σας ξεφύγουν και όλα θα πάνε πρίμα.

Ειδική συμβουλή για το τελευταίο δεκαήμερο: Να αφήσετε το παρελθόν στην ησυχία του, μη συνεχίζετε να χτυπάτε στον ίδιο και στον ίδιο τοίχο. Έχετε τόσα άλλα για να ασχοληθείτε στο προσεχές μέλλον. Κι εδώ που τα λέμε τι θα γίνει μ’ εκείνη τη μετακόμιση; Έφτασε ’22, που θα πάει αυτή η δουλειά δηλαδή; Άντε ξεκουνάτε!

(Business Tip: Οι ομάδες κάνουν θαύματα, έτσι δε λένε;)

 

Ζώδια – Τα μισθά μου βρε! Ιχθείς

Όλα τα φώτα  στα επαγγελματικά σας με την αρχή του Δεκεμβρίου όταν ένας καταιγισμός εξελίξεων

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

πυροδοτείται με την ηλιακή έκλειψη στις 4/12. Τα λεφτά είναι λίγα, ο ΙΚΑς ποιος είναι αυτός ο ο ΙΚΑς; η δημιουργικότητας της δουλειάς άστα να πάνε γραμμή παραγωγής, το αφεντικό «δε βγαίνει μάνα του», βράσε όρυζα…Πάρτε το απόφαση και πρόσω ολοταχώς για κάτι που να δίνει κάτι. Με όλο σας το δυναμικό λοιπόν στραμμένο στα εργασιακά γύρω στην Πανσέληνο θα έρθετε αντιμέτωποι με τα πρώτα παράπονα από την οικογένεια ότι του παραμελείτε και πού θα πάει αυτή η ιστορία πχια.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη δώστε προσοχή σε συνεργασίες που ενδεχομένως να  σας αφήσουνε στα κρύα του λουτρού απογοητεύοντας σας (για άλλη μια φορά). Κάντε κουράγιο μέχρι τις 29, ο θείος Δίας θα κάνει τα κουμάντα του με την αρχή της νέας χρονιάς και θα γελάσει το χειλάκι σας.

(Tip που ισχύει ανεξαρτήτως πανσελήνου: Το σπίτι δεν είναι ξενοδοχείο, μεγάλη αλήθεια)

Ζώδια
Ζώδια από την Ντάλια – Δεκέμβριος 2021

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στον covid-19

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU