Ζώδια από την Ντάλια – Φεβρουάριος 2022

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Στο θολωμένο μου μυαλό Κριοί

Λίγο το βαβουριάρικο καινούργιο φεγγάρι την 1η του μηνός, λίγο ο ανάδρομος, λίγο οι φίλοι-συνεργάτες-

Ζώδια
Ζώδια Κριός

πελάτες που κουτσοί-στραβοί προστρέχουν σε εσάς να πουν τον πόνο τους ζητώντας συμβουλές και βοήθεια (κάθε είδους), ε… κάπου ώπα. Ξεκινήστε διατροφή και μεγάλους μοναχικούς περιπάτους να σώσετε την ισορροπία σας και να βάλετε σε μια τάξη το μυαλό σας. Ε, μετά από αυτό το απαραίτητο βήματα βάλτε μπροστά τα μεγάλα σας σχέδια που όμως απαιτούν και κάποιες μικρές (ή και) μεγάλες αλλαγές από τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Φανείτε δημιουργικοί και κυρίως προσαρμοστικοί στις εξελίξεις αλλά όχι, read my lips ΟΧΙ, ανυπόμονοι. Η Πανσέληνος στον Λέοντα (φιλαράκι του Κριού) στις 16/02 θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε αυτό. Βγείτε, διασκεδάστε, βρείτε συνέταιρο,  ερωτευτείτε, ζητήστε σε γάμο, συζητήστε για έναν απόγονο, ξεκινήστε να γράφετε το μυθιστόρημά σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο μέλλον.

(Τip και δέος: Με προσοχή τις φιλικές…τραβηχτικές. Εύκολα βγαίνουν, δύσκολα ξαναμπαίνουν.)

 

Ζώδια – Starting over Ταύροι

Επιτέλους ξέφωτο. Η βασανιστική δυσκινησία των δυο τελευταίων μηνών λαμβάνει τέλος (παίρνει κι ένα

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

τετραήμερο στις αρχές του μήνα βέβαια αλλά μετά… ποιος σας πιάνει!!!) Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, ανάκλιντρα και βουρ στην υλοποίηση στόχων. Η βοήθεια των πλανητών αλλά και η αυξανόμενη αισιοδοξία σας μπορούν να κάνουν θαύματα τόσο σε επίλυση χρόνιων προβλημάτων (ναι, εκείνα τα άλυτα κληρονομικά για το κτήμα στο Μενίδι) όσο και σε εντελώς καινούργιους τομείς που ξαφνικά σας γαργαλάνε τα τακούνια να ρισκάρετε.

Τώρα δουλειά είναι ή προσωπικά είναι… επαφίεται στην ψυχάρα του καθενός σας. Πάντως μετά από το… ξύλο του προηγούμενου διαστήματος καλό θα είναι το ρίσκο να είναι σχετικώς υπολογισμένο και κοστολογημένο, μην κλείσουν σπίτια και δουλειές τσάμπα και βερεσέ για ένα… στιγμιαίο λάθος. Βασιστείτε σε φίλους για να σας κρατήσουν τα μπόσικα.

(Tip and send: Κι έλεος πια με το messenger κάθε τρεις και λίγο!)

 

Ζώδια – Άνω-κάτω και πλαγίως Δίδυμοι

Θέλετε να πάτε από δω, αλλά κι από κει δεν είναι άσχημα, καλή η Κική, ωραία κι η Κοκό αλλά κι ο Τάκης καλό

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

παλικάρι… Οι στόχοι είναι λίγο μπερδεμένοι, τα πλάνα επίσης και μόνο τα οικονομικά είναι αναμφίβολα μείον. Ένα τετραήμερο υπομονή στην αρχή του μήνα και μετά όχι ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο εντελώς αλλά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σας δείξουν τι κατεύθυνση μπορείτε να πάρετε προς όφελος σας. Ομοίως και στα συναισθηματικά που παίρνουν φωτιά τα τόπια εκεί γύρω στην Πανσέληνο στις 16 Φεβρουαρίου.

Αν είστε ελεύθεροι όλα πρίμα, ποιος δε θέλει λίγο πάθος στη ζωή του; Αν είστε όμως δεσμευμένοι, προσοχή γιατί η… φωτιά μπορεί να είναι κυριολεκτική! Επενδύστε στο διαδίκτυο (όχι δεν εννοώ τις αρλουμπίτσες στο facebook) και στις επαφές με το εξωτερικό για να διευρύνετε τα επαγγελματικά σας που by the way, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

(Τip Φεβρουαρίου: Και τον νού σας στα κινητά, πού τα αφήνετε, ποιος έχει πρόσβαση, καίνε κόσμο λέμε.)

 

Ζώδια – Για δυνατούς λύτες Καρκίνοι

Σταυρόλεξο απαιτήσεων ο Φεβρουάριος και για να λυθεί επιτυχώς χρειάζεται επιμονή, υπομονή αλλά και

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

θάρρος. Μη στέκεστε σε λάθη του παρελθόντος και μη φοβάστε να δοκιμάσετε νέες… λέξεις όπως ρίσκο (μια γνώση που μπορεί να προκύψει από το πουθενά κοντά στην Πανσέληνο 16/02 και να εξελιχθεί σε σχέση) ή αποφασιστικότητα (την ίδια Πανσέληνο ίσως ήρθε η ώρα να τερματιστεί κάτι που δείχνει εδώ και καιρό ότι δεν…).

Μια οικονομική ευκαιρία την ίδια περίοδο μπορεί, όχι να εμφανιστεί αλλά να αποκαλυφθεί ότι ήταν μπροστά στα όμορφα αμυγδαλωτά σας μάτια π.χ. τι το ‘χετε το ισόγειο στην Κάντζα και κάθεται; Νοικιάστε το βρε!!! Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς (φιλαράκια σας) όλα μαλακώνουν και γίνονται πιο ανάλαφρα ενώ οι φίλοι κάνουν ακόμα πιο αισθητή την παρουσία τους βοηθώντας και να χαλαρώσετε και να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων.

(Tip all time classic: Και πείτε και κάνα όχι, σφίξτε κάνα λουρί!)

 

Ζώδια – Στρουθοκαμηλολέοντες

Όχι, τα σκουπίδια κάτω απ’ το χαλί δε βοήθησαν ποτέ κανένα σπιτικό να στεριώσει ούτε και καμιά εταιρεία

Ζώδια
Ζώδια Λέων

να πάει μπροστά. Σηκώστε το και ό,τι βρείτε… Μπορεί να βρείτε και τη βέρα που είχε παραπέσει… πού ξέρεις. Σε κάθε περίπτωση όμως σκούπα και φαράσι οπωσδήποτε να καθαρίσει το μυαλό και το τοπίο. Σε άλλα νέα του Φλεβάρη οργανώστε τον χρόνο σας και τον χώρο σας για να μπορέσετε να βγάλετε σε πέρας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που πρόκειται να αυξηθούν γεωμετρικά το επόμενο διάστημα.

Α, και οργανώστε και τον οργανισμό σας γιατί θα χρειαστεί ενίσχυση για να αντεπεξέλθει. Κι όχι τίποτα άλλο, δηλαδή αλλά προκύπτει και μια… γνωριμία που θα απαιτήσει κάποιες έξτρα επιδόσεις, μη σας βρει ξεψυχισμένους. Το τελευταίο δεκαήμερο προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες οικονομικές.

(Business Tip: Αν, λέμε αν, η γνωριμία είναι απ’ τη δουλειά, ας βάλει και κάνα χεράκι!!!)

 

Ζώδια – Παθιασμένοι Παρθένοι

Αν είναι κάτι που υπόσχεται ο Φεβρουάριος, είναι το πάθος. Όχι αμέσως, να ισιώσει πρώτα ο ανάδρομος

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

κυβερνήτης σας Ερμής, μετά τις 04/02. Επίσης, μην πάει ο νούς μόνο στο πονηρό (άσχετα αν αυτό επιθυμείτε και το ξέρω). Το πάθος μπορεί να αφορά μια καινούργια δουλειά, ένα νέο πρότζεκτ, μια άλλη επιστήμη που μπορεί να σας κλέψει το μυαλό (ναι ήρθε η ώρα για να ασχοληθείτε με την αστρολογία να μας κλέψετε το ψωμί).

Για να μη σας ξεφουσκώσω τελείως τον ενθουσιασμό, άντε να το πάρει το ποτάμι. Κοντά στην Πανσέληνο 16/02 μιλάμε και ατόφιο ερωτικό πάθος!!!(Τα λέω καλύτερα τώρα;) Μιλάμε για μια γνωριμία από το πουθενά τυλιγμένη στο μυστήριο που σας ιντριγκάρει όσο καμιά ως τώρα. Μέσα σε όλα αυτά τα… μαγεμένα φροντίστε τα πρακτικά που έχουν να κάνουν με τη φυσική σας κατάσταση γιατί θα χρειαστείτε… δυνάμεις.

(Love Tip: Ποιος θα περάσει ωραίο Άγιο Βαλεντίνο; Ε, ποιος;)

 

Ζώδια – Σπιτίσιοι Ζυγοί

Το σπίτι μου-σπιτάκι μου σε όλες τις πιθανές διασκευές θα κληθείτε να τραγουδήσετε μέσα στον

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Φεβρουάριο. Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό. Κάποιοι θα αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για μετακόμιση ή ανακαίνιση (πρέπει να βοηθά κι ο καιρός βέβαια). Κάποιοι θα αποφασίσετε ότι θέλετε να μεγαλώσει η οικογένεια κάτω από τη σκέπη του ή ότι ήρθε η ώρα να συγκατοικήσετε με το αμόρε. Μπορεί να κάνετε και κάποιες επισκέψεις στο πατρικό γιατί ο μπαμπάς πρέπει να πάει για εμβόλιο.

Οι δε πλανήτες με τη σειρά τους όλο και θα γυρνάνε τα θέματα προς τα εκεί ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά. Οι φροντίδες θα ‘ναι πολλές, κάποιες γκρίνιες μπορεί να μην αποφευχθούν αλλά στο τέλος της ημέρα θα σας παίρνει ο ύπνος χαμογελώντας. Το νου σας στους φίλους που μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα με μια επαγγελματική πρόταση κι ενώ θα σας βοηθούν να βάψετε την κουζίνα.

(Τip and chic: Για την κουζίνα πράσινο της μέντας ή της ελιάς. Ηρεμεί κι ανοίγει την όρεξη.)

 

Ζώδια – Netflix τέλος Σκορπιοί

Ό,τι είδατε, είδατε ή τουλάχιστον η συνήθεια των 5 μαζεμένων επεισοδίων παύει να ισχύει τον Φεβρουάριο.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Η αυξημένη σας όμως ενεργητικότητα δε θα αναλωθεί στις ρούγες και στα καλντερίμια αλλά εντός του σπιτιού. Ήρθε η ώρα για δουλειές που τόσο καιρό σέρνονταν ή μπορεί ακόμα να μιλάμε και για μια αλλαγή σπιτιού. Από τις 04/02 (μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή) οι επικοινωνίες ξεμπλοκάρουν και αυτό ακουμπά τόσο σε πρακτικά θέματα (ο υδραυλικός επιτέλους απαντά στο τηλέφωνο!!!), όσο και σε θέματα ιδεών και σχεδίων που θα σας οδηγήσουν στα επόμενα επαγγελματικά βήματα έχοντας πολλούς (όπως θα διαπιστώσετε κοντά στην Πανσέληνο 16/02) υποστηρικτές.

Με τον Ήλιο να περνά στους φιλικούς σας Ιχθείς από 18/02 τα αισθήματα βαθαίνουν και μη σας πω ότι φτάνουν μέχρι και μονόπετρο. Άντε η ώρα η καλή και καλούς απογόνους (επίσης ενδεχόμενο γι’ αυτή την περίοδο)!

(Tip ‘πες τώρα!!!: Φτού! Κι άρχισε μια καλή κορεάτικη με ζόμπι!!!)

 

Ζώδια – Κερδισμένοι Τοξότες

Από τους πιο ευνοημένους του Φεβρουαρίου αρκεί, επαναλαμβάνω αρκεί, να βάλετε φρένο στην παρόρμησή

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

σας μέχρι τις 3, 4, βαριά 5 του μηνός. Δε χρειάζεται μέχρι τότε να λέτε ό,τι σας έρχεται, όπως σας έρχεται, όπου σας έρχεται, όσο κι αν αυτό επιθυμείτε. Να ισιώσει πρώτα ο Ερμής και μετά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και δράματα.

Τα οικονομικά θέματα έχουν την τιμητική τους όλο τον μήνα και παρά την επιθυμία που θα έχετε για μικροσπατάλες τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους αγαπημένους σας (κοντά στην Πανσέληνο 16/02) στο τέλος θα βγείτε με σεβαστό κέρδος στο ταμείο. Ιδιαίτερα μάλιστα αν έχετε επενδύσει επαγγελματικά στο διαδίκτυο ή σε επαφές με το εξωτερικό. Λεφτά όμως φαίνεται να πέφτουν και από τον ουρανό καθώς κάποιες προτάσεις-ευκαιρίες έρχονται κυριολεκτικά από κει που δε θα περιμένατε ποτέ!

(Τip it to keep it: Προσοχή στα «συνεταιριλίκια» στο ταμείο για να μείνει και κάτι!)

 

Ζώδια – Πάρτι στον Αιγόκερω

Με την παρέλαση τόσων πλανητών στο ζώδιο σας, τα φώτα στρέφονται πάνω σας και η αυτοπεποίθηση

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

ανεβαίνει. Σωστά; Σωστά. Παράλληλα όμως ανεβαίνει και το άγχος να αντεπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις και αν προσθέσεις και τις ασυνεννοησίες του ανάδρομου Ερμή, υπάρχει μια άλφα αναταραχή. Αρχικά περιμένετε για τα σημαντικά, να περάσει η μπόρα (μέχρι τις 04/02 τι ψυχή έχει;). Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ενθουσιαστεί με την Πανσέληνο 16/02 με το νέο πάθος που σας προκύπτει (μια νέα αποστολή στη δουλειά; ή μήπως πρόκειται για  νέος/α συνάδελφο;).

Παράλληλα όμως επάνω στον ενθουσιασμό μην αμελήσετε να διασφαλίσετε και τα οικονομικά σας, ειδικά αν αφορούν τρίτους (από το κοινό ταμείο με τον σύντροφο μέχρι τον κολλητό που σας πλευρίζει για θαλασσοδάνειο). Τα ταλέντα και η εργατικότητά σας φτάνουν στα κατάλληλα αυτιά και μάτια, ετοιμαστείτε για  νέα πίστα.…

(Tip-tack! Tip-tack! Μη σας πιέζουν και πολύ γιατί α!!!)

 

Ζώδια – Happy birthday Υδροχόοι

Να σας χαιρόμαστε και να σας χαίρεστε, γιατί αυτό είναι που κυρίως θα κάνετε τον Φεβρουάριο. Πρώτα

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

εσείς. Τι θέλετε, τι χρειάζεστε, τι επιλέγετε, πού κατευθύνεστε και όλα αυτά κάτω από τη… σκληρή αγάπη του Κρόνου. Κρατήστε την ψυχραιμία σας με τα τερτίπια του Ερμή και κάντε υπομονή μέχρι να περάσει στο ζώδιο σας στις 14/02. Στο μεταξύ κλείστε την πόρτα σε σχέσεις και ψευδαισθήσεις που σέρνονται για καιρό. Πάμε γι’ άλλα. Το οριστικό ξεκαθάρισμα συντελείται κοντά στην Πανσέληνο 16/02 που λέγεται το μεγάλο ΟΧΙ αλλά και το μεγάλο ΝΑΙ σε αυτούς που επιλέγετε να μείνουν στη ζωή σας.

Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την με κόπους αποκτημένη αυτογνωσία σας και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής σας (που είναι φωτισμένο όπως λέει κι η ποιήτρια Νικολακοπούλου). Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς 18/02 ένα ξαφνικό έσοδο σας φτιάχνει τη διάθεση.

(Τip γιατρού: Και κοιμηθείτε και λίγο, κουρέλι τα νεύρα πια! Υπάρχουν κι οι ταμπλέτες, θαυματουργές σου λέει!)

 

Ζώδια – Με σηκωμένα μανίκια Ιχθείς

Ώρα για ξεκαθαρίσματα εν αναμονή των γενεθλίων. Και μιλάμε για γενική σχολαστική καθαριότητα, όχι όσα

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

βλέπει η πεθερά. Κλείστε εκκρεμότητες κάθε είδους (νομικά, φορολογικά, τραπεζικά) ή τουλάχιστον ξεκινήστε τις διαδικασίες. Εντάξει, όχι με την αρχή του μήνα επάνω στον ανάδρομο αλλά απ’ τις 4 και μετά ξεκουνηθείτε να τελειώνουμε επιτέλους. Ποντάρετε στη συλλογικότητα και επιδιώξετε την υλοποίηση των στόχων σας, των ονείρων σας βρε παιδί, μέσα από την κοινή δράση.

Το ξεκαθάρισμα εδώ επανέρχεται, επιλέγοντας με ποιους θα δράσετε από κοινού από δω και μπρος. Η Πανσέληνος στις 16/02 αφορά φιλικές σχέσεις οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν, από το να βρεθείτε να βλέπετε… εν-τε-λώς διαφορετικά τον μέχρι πρώην κολλητό/ή (κι εκείνος/η εσάς), έως και να γίνετε μαλλιά κουβάρια για ένα σπασμένο τασάκι στο γραφείο με τον από χρόνια συνέταιρο.

(Clean Tip:Και μαζί με το γενικό καθάρισμα κάντε και καμιά αποτοξίνωση. Όλο ούζο, ούζο, ούζο…)

 

Ζώδια
Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Πώς τους πετσόκοψες ρε Λύτρα;

Συμβάντα

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU